Hat Tebian//Jacket Primeboots(here*)//Shirt GinaTricot//Pants Lindex//Bag Celine//Shoes Zara

 

Olenko ainut, kenellä menee ”helpoissa ja huolettomissa” kampauksissa enemmän aikaa, kuin mitä kyseinen nimike antaa ymmärtää?
Ainut kuka saa käsilihakset kipeäksi vain yrittäessään koota päälaelle sitä puolinutturan sotkuista sykeröä?
Kenellä menee kotitekoiset helpot kasvonaamiot pieleen, lopputuloksena vain rasvaiset hiukset ja jotain hunaja-avokado mönjää sieraimissa?
Se kenen suolasuihke surffikiharat näyttävät tahmealta takulta?
Kuulas ja luonnollinen meikki näyttää siltä kun olisi juuri hikoillut salilla?

Haha, okei ehkä vähän innostuin, mutta välillä tuntuu, että luonnollinen ja huoleton on hankalampaa kuin kilo lakkaa ja läjä puuteria.

 

Näissä kuvissa päätin piilottaa huonon hiuspäiväni hatun alle ja heittää latvat poolokauluksesta sisään.
Tiedättehän, huolettomasti vain unohtui hiukset paidan sisään, kun aamulla sukelsin poolokauluksen läpi. Muutama hiustupsu edestä on karannut huolettomasti roikkumaan, muut pysyvät paidan sisällä huolettomasti kuin päiväunilla peiton alla.

Tai ehkä ei. Oikeasti asettelin hiukset noin, enkä oikein onnistunut siinäkään. Hiukset kutittivat koko päivän ja lähes kaikki yrittivät purusta yli kauluksesta. Latvat olivat kuitenkin sellaista takkua, että pidin pintani pitää ne piilossa. Lopulta sidoin hiukseni leuan alta ponihännälle ja piilotin sen paidan alle. Olo oli vähän kuin hiuspartaansa tukehtuvalla.

Naurettavaa, mutta päätinpähän kertoa. Huoletonta maanantaita kaikille :)

 

 

// Effort to effortless
Haha did you know that sometimes it takes so much time for me to do messy hair and natural makeup etc. Am I the only one?

The only one who gets sore muscles just trying to put together the messy bun?
The one whose easy homemade facial masks go so wrong that the result is a greasy hair and some honey-avocado goo inside my nose.
The one whose salt spray surfer curls are just one big sticky mess?

In these pictures, I tried to hide my bad hair day under my polo neck. You know, put on a turtleneck and leave you hair tucked in. Bedhead-y, casual.

Or not. I stuffed my hair there on purpose and it tickled me, and all the hair tried to come out. In the end, I tied my hair to a ponytail under my chin and hided the whole thing again under the shirt.
It felt like I had a hair beard.

Kommentit (4)

Vierailija

Tämä!! Mun henkilökohtainen ongelma on just ne huolettomat surffikiharat. Käytän huolimattomuus lookin aikaansaamiseksi puolet enemmän aikaa kuin perus korkkiruuveihin, eivätkä ne siltikään näytä erityisen huolettomilta:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha jes kiitos :D en ole siis ainoa! Korkkiruuvikiharat menee ihan hujauksessa, mutta sotkunuttura tunnissa :D

Pinja

Ihana Julia :D <3 Mut jos yhtään lohduttaa, niin noi hiukset näyttää tosi kivoilta tollein huolettomasti kauluksen sisällä ja lakin alla! Ja toi takki on magee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram