*Yhteistyössä L'Oréal Paris Elvital

Miksiköhän olen aina uskotellut itselleni, että hiusteni ombre–värjäys on huolettoman helppo. Ei se kaipaa erityishoitoa, tuossahan se vain roikkuu pään jatkeena lähes omassa sävyssä ja luonnollisena.

Kampaajani olisi varmasti mietteistäni hyvin eri mieltä, nimittäin lähes poikkeuksetta istahdan tuoliin aina toivomaan mahdottomia. ”Kullanvaaleat raidat, ei kellertävän sävyiset. Tyvi kylmän vaalea, ei kuitenkaan tuhkainen. Osa raidoista kullanruskeat. Lämpöä saa olla, mutta ei kuparia”.  
Samalla odotan, että toiveeni pysyvät hiuksissani seuraavat puoli vuotta, vaikka oikeasti vierailen kampaajan luona yhä useammin ihmettelemässä värin haalistumista ja raitojen kellastumista.
Minulla meni pitkään tajuta, että vaadin hiusväriltäni paljon, mutta en anna sille mitään takaisin.

 

Lorealin kampanjan myötä kävin Elvitalin #HairObsession -sivuilla tekemässä hiustestin, minkä tuloksena kehotettiin valitsemaan punainen Color-Vive hoitosarja. Värjättyjen hiuksien shampoo, minulle?
Olen aina mieltänyt ne enemmän blondeille ja punatukkaisille. Vaikka toisaalta, minullahan sitä tässä juuri on montaa eri värisävyä päässä mitä pitäisi haalia.
Hassua että nettitestikin tiesi sen paremmin sanoa.

Nyt ollaan testijakson loppupäässä ja pakkohan se on todeta - tätä hoitosarjaa hiukseni kaipasivat.
Edes oikukas päänahkani ei ollut uudesta tuttavuudesta moksiskaan. Color-Vive pesee hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Väri pysyy kirkkaana - ei haalistumista tai kellertäviä raitoja! Ei vaikka olen viilettänyt tukkaputkella auringossa ja altistanut hiukseni kaikelle sille, mikä on aiemmin saanut latistettua ne hetkessä. Kiitos värjätyille hiuksille kehitetyn UV-filtterin. Tämä sarja pysyy ehdottomasti hiusteni kesäkaverina.

 

Jos pohditte hiustenne hoitosarjan kanssa, suosittelen tekemään tuon nopean testin #HairObsession -kampanjasivuilta TÄÄLTÄ. Olen kuullut paljon hyvää muistakin sarjoista ja kuulisin mielelläni myös teidän kokemuksianne? :)  

 

// I expect a lot of my hair color, but I don’t give it anything back.
I have long thought that obmre hair is easy to care for, and i’ve been focusing to take care my sclap and dry hair ends instead of color.
It took me a long time to realize that my highlights are starting to turn yellow-toned because lack of protection. Ombre needed care too.

With cooperation Loreal Elvitan I made a hair test here. Suprisingly the result was ”The Red One” Color-Vive coloured hair shampoos and conditioners.
Even a internet test knew it better than me.

The test period is now coming to an end and I had to admit – these products are just what my hair needs. Color stays fresh and shiny and my hair feels so soft.
It's even gently for my sclap. 

What's your #hairobsession - do a quick test here.

Kommentit (8)

Kelly

Kauniita kuvia. Itselläni ollut ongelmia juurikin raitojen kellertävyyden kanssa. Olen käyttänyt vain kosteuttavaa shampoota koska hiukseni ovat kuivat. Osaatko sanoa onko tämä shampoo kosteuttava?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sama täällä :D Aina tulee valittua ne mahdollisimman hoitavat tuotteet karhealle hiustyypille, mutta mielestäni tämäkin kosteuttaa ihan loistavasti :)

Satu V

Sulla on kauniit hiukset. Ootko miettiny oman värin kasvattamista vaihteeksi? Suosittelen, kasvatin yli 10 vuoden värjäyskierteen jälkeen oman värin esiin. Tykkäsin raidoittaa samalla tyylillä kuin sinäkin ja olihan ne kivat mutta hiusten kunto kärsi pahasti... Latva oli aina aikamoista hamppua. Nyt on kiiltävä ja hyvä kuntoinen tukka, vitsi miten helppo ja rahaakin säästyy!! Kasvatus oli hermoja raastavaa, pari kertaa meinasin luovuttaa mut en sitten kuitenkaan. Aika mielenkiintoistakin nähdä pitkästä aikaa oma väri päässä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En itseasiassa ole, mutta nyt kun sanoit niin aloin pohtimaan, että olisi kiva kokeilla! En usko, että oma väri olisi ollenkaan paha :) Ehkä vähän vanhampana sitten. Jotenkin nyt näen itseni vain repimässä niitä puolivärjättyjä hiuksia päästäni. Ne ei ehkä olisi mitkään kuvausystävällisimmät :D

Kaisa

Minäkin sain testin tuloksena color viven :-) Minullakaan ei ole aiempaa kokekemusta värjättynen hiusten tuotteista, vaikka värjäänkin kotona aika ahkeraan hiuksia. Tämän voisin ostaa seuraavaksi! Ihania kuvia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram