Yhteistyössä L'Oréal Garnier*
 

• Kun onnistuin ompelemaan itselleni täydellisesti istuvan mekon – pidin sitä monta kesää putkeen.
• Kun ensimmäisen kerran voitin esteratsastuskilpailussa - tuijotin palkintoa seinälläni monta vuotta.
• Kun opettaja kehui kirjoittamaani pitkää ainetta – olin varma, että minusta tulee isona huippunovellisti.
• Kun kokkasin ensimmäisen onnistuneen ateriani itse – niin monen epäonnistumisen jälkeen.
• Kun otin täydellisen kuvan kertakäyttökamerallani – tuo kuva oli ikuisuuden nastatauluni paraatipaikalla.
• Kun värjäsin itse täydelliset kultaiset raidat hiuksiini – onnistuneet kotiväriraidat! Tuijotin niitä peilistä ihaillen varmaan viikkokausia.

 

Elämän pienet kohokohdat. Kuinka paljon ne toivat itsevarmuutta ja kuinka tärkeitä ne olivat matkan varrella ja ovat edelleen jokapäiväisessä elämässä.

Se itsevarmuuden tunne voi tulla pienimmistäkin asioista – vaikka täydellisistä raidoista hiuksissa, tai istuvasta asukokonaisuudesta. Tiedättekö sen fiiliksen kun on onnistunut saamaan juuri oikean vaalean sävyn hiuksiinsa? Puolivahingossa peilaa jokaisesta vastaantulevasta heijastavasta pinnasta hiussortuviaan ja hymyilee itsekseen.

 

 

Jos siitä tulee itselleen hyvä olo, se on tärkeää. Voin hyvin myöntää, että tämän postauksen kuvissa näkyvä asu toi itselleni hyvän olon. Asukokonaisuus mikä on klassinen, mutta ripauksella särmää. Ihan yhtä lailla kuvissa näkyvät raidat ja hyvä hiuspäivä. Olen ollut melko klassinen pukeutuja ja kultaraitainen tyttö niin kauan kun muistan. Itse asiassa siitä lähtien kun sen ensimmäisen mekon ompelin ja ne raidat onnistuneesti itselleni ensimmäistä kertaa kotona Garnierin kotivärillä värjäsin. Huppu päässä ja koukku kädessä aluksi huvitti, mutta siitä se sitten lähti. Raitatyttöaika.
 

 

Jacket - Zara
Top - Another Stories
Skirt - Zara
Shoes - I.R.O
Sunglasses - Celine

 

Yhteistyössä L'Oréal Garnier Nutrisse Truly Blonde*
Photos: Janita Autio / Edit by me

Kommentit (6)

Emppis

Voi miten tyylikäs mimmi siellä :) Hame on aivan ihana, itse asiassa oon joskus lainannut äidin kaapista aika samanlaisen. Ehkä nyt sain inspiraatiota itsekin sen käyttöön!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:) Äitini taisikin juuri mainita, että pukeudun ihan kuin meidän täti :D Pitää varmaan käydä sitten hänenkin kaapillaan tekemässä löytöjä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram