Näin unta, että olin prostituoitu. Tiedän, täältä tulee taas Julian oudot unet osa. 9785, mutta tällä kertaa kyselin jopa itsekin piilotajunnaltani etteikö nyt mentäisi jo vähän liian pitkälle? Prostituoitu, ihan oikeasti?

Mutta sitä minä olin koko pitkältä tuntuvan unen. Maksullinen nainen ilmeisesti tahtomattani bordellissa, mikä sijaitsi ostoskeskuksessa kauneushoitolaa vastapäätä Elixian vieressä.

Odotin pimeässä huoneessa ja kuuntelin käytävällä juoksevien ihmisten nauravia ääniä. Tunnistin niistä suurimman osan ja mietin kauhuissani, miten ihmeessä kaikki ystäväni ovat täällä asiakkaina? Mitä jos ne tulee sisään ja näkee mut täällä?

Miettiessäni uloskeinoa, tai todella hyvää selitystä toiminnalleni, ovi aukesi ja ensimmäinen - todella paljon Bob Marleyltä muistuttava- asiakkaani astui sisään.
Tuimalta näyttävä Bob vihastui entisestään, kun pudistelin päätäni ja pyysin häntä lähtemään. Yritin selittää etten edes ole töissä täällä, mutta mies vain huusi rastat täristen haluavansa rahansa takaisin, tai vaihtoehtoisesti niille vastinetta.

Minulla ei ollut rahaa. Huoneessa oli vain minä ja treenikassini. Tuijotin kassia miettiliäänä ja lopulta ojensin sen Bob Marleylle, joka silminnähden ilahtui tiukoista treenitopeista, mutta iski erityisesti silmänsä Bosen in-ear -lenkkeilykuulokkeisiini. Kaiken muun saat, mutta et niitä! Huusin Bob Marleylle jonka kiskoi kuulokkeita toisesta päästä, samalla kun yritin itse pitää niitä tiukasti toisesta päästä.

Muistan miettineeni, että tämä on typerää. Tämä on köydenveto jonka haluan hävitä. Päästäessäni irti, lensi Bob Marley kohti ovea, mistä kompuroi ulos niin nopeasti, että unohti oven auki perässään.
 

Kiitos pakoreitistä pois bordellista Bob Marley, mietin kun luikin piiloon viereiseen Elixiaan. Olisin halunnut jäädä sinne suoraan treenaamaan, mutta tiedättehän kuinka ärsyttävää se on ilman kuulokkeita, joten jätin välistä ja menin kotiin siivoamaan.

 

Aamulla herätessäni en edes muistanut koko unta. Vasta lenkille lähtiessä ja samaisia kuulokkeita etsiessäni, osa yön seikkailuista palautui mieleeni ja pienen hetken luulin taas unen olleen totta. Kuinka hälyttävää on, että valveilla olin taas enemmän huolestunut kuulokkeistani, kuin siitä pikkuseikasta että saatoin juuri olla myös töissä bordellissa?

 

// I had a crazy weird dream. I was working as a prostitute in a modern bordell located in shopping mall. My first customer was Bob Marley itself who really get mad at me when i refused to do my job. 
I had to give Bob my headphones for exchange and in the morning when I woke up I was still angry that the headphones are now gone.

 

Instragram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Bloglovin- JULIA Toivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan

Kommentit (12)

aino

Hassua että satuit kirjoittamaan unesta jonka näit. Mä näin nimittäin viime yönä unta, jossa sä olit mukana? :D olit järjestänyt bileet mun kodissa ja kutsunu sinne mitä erikoisempia ihmisiä. Yksi varasti, toinen piiloutu vessaan ja yks oli mun äiti, joka ei edes olis halunnu osallistua, vaan meni heti nukkumaan :D sit sä myös olit tehnyt blogiin postauksen edellis viikon bileistä ja siellä oli kuvia missä olit sammunu auton oven väliin ja sun kaveri oksens kaivoon :D kaikkea sitäsken ihminen öisin näkee !

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hahahahahaha nauroin niin paljon! :D :D :D MITÄ IHMETTÄ! hahaha, meillä tuntuu molemmilla kyllä olevan aikamoiset seikkailut öisin! Olen jotenkin aika otettu, että sain vierailla omissasi :) Toivottavasti en jatkossa järjestä käsistä riistäytyviä bileitä :D

Pinja

:DDD Kiitti päivän nauruista Julia!! <3 Just tälläset postaukset tekee sun blogista niin huippuhyvän ja muista erottuvan!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos molemmille <3 <3 Onneksi siellä ruudun toisella puolella on porukkaa jotka tajuaa näitä outoja juttuja :D

elluuu

sun blogi kyllä eroaa muista ainakin mielenkiintoisten tekstien perusteella, hyvä Julia!:)

innni

Haha. Mä kans tykkään kun oot kaunis ja ns. tavallisen ihana kuvissa ja sitten kerrot niin huipusti huumorilla höystettynä ihan arkisia hupsuja juttuja ja liki inhorealistisia kuolaa tyynyllä-juttuja. Oot ihan huippu ihana!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, kiitos. Kivasti sanottu <3 Olen kyllä välillä vähän liiankin rääväsuu :D Saan aina kuulla kavereilta, että kun oikein innostun, niin mun juttuja ei enää kukaan kestä kuunnella :D

Lotta

Hmm, en oikein tiedä, miten suhtautuisin tähän kirjoitukseen. Ei kyllä ainakaan naurata, sillä alitajuntasi oli saanut aika totuudenmukaisen kuvan seksiorjien arjesta, jossa he ovat vangittuina vastentahtoaan ilman rahaa. Ehkä otsikon perusteella odotin, että olisit sanonut aiheesta muutakin kuin "oli kyllä niin hassu uni, että pakko kertoo teille". Eihän tää blogi nyt varmaan mikään kategoriassaan poliittisesti kauhean tiedostava ole ja tietysti kapitalistiset vaikutusperät sen taustalla estääkin, mutta naisten oikeudet omaan kehoon, koskemattomuuteen ja vapauteen on varmaan aika universaaleja. No ens kerralla sitten.. Ei kaikki ole elämässä niin vakavaa senkin ymmärrän, vaan tämä aihepiiri on minulle. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Lotta palautteesta :) Itse asiassa tämäkin puoli kävi mielessäni ja mietin uskallanko kirjoittaa unesta ainoastaan humoristisesti. Olen katsonut paljon dokumentteja koskien aihetta ja tiedän miten raaka ja kamala pakkoprostituution tilanne on maailmalla. Ehkä olisi tekstissäni pitänyt enemmän korostaa sitä ettei aihe ole todellakaan niin kevyt kun outo uneni sai sen kuulostamaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram