Vaikka tässä onkin viime päivinä jo jonkin verran tullut matkusteltua, päätettiin silti ottaa pieni irtiotto arjesta ja vielä Tallinnaakin kohti  keinua.

Arkihan ei oikeasti ole ehtinyt kunnolla edes alkaa, enkä kokenut irtiottojakaan kaipailevan, mutta silti tuo kaksi päivää Tallinnan tutuilla kujilla, ihan vain me kahdestaan, oli lopulta todella hyvä idea.

En edelleenkään ole kovin romanttista sorttia, mutta jopa minä pehmenin aikalailla tänä vuonna kaikesta sosiaalisen median yltäkylläisestä kukkapuskakuva ja lässynlässyn love you –tulvasta.

Ennen kuin huomasinkaan, olin itse hyppimässä jossain Halinalle-hattarassa. Isoin sydänemojin ystävänpäivää kaikille toivottelemassa, romanttisesti illallistamassa ja availemassa kuohuvaa poreammeessa.

Kliseisen siirappista. Mutta oli kuinka tahmaista tahansa, niin pakko myöntää. Täällä hattarassa on välillä todella hyvä olla.

                                                                                                                                                                                                                       // I'm not very romantic girl, but even I softened a lot this year. With all the social media flower photos and ”love you”  -posts got me. Before I knew it, I was the one who were jumping around like a Care Bear in cotton candy.
Yep, my weekend was all that Valentine's Day wishes with big heart emojis, romantic dinner and drinking bubbly in a bath. Haha, cliche.

Instagram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram