Mulla on oppityttö Mona <3 Saatatte tunnistaa nimen kuvien takaa jo vuosien varrella, mutta vasta nyt ollaan kunnolla lyöty hynttyyt, päät ja kamerat yhteen ja koitettu kunnolla treffailla kuvausten merkeissä. Monalla on ihan mieletön kuvaussilmä ja nyt kehitetään sitten enemmän sitä teknistä osaamista. En tosin tiedä kummoinen opettaja olen, kun itsekin opin vielä, mutta pääasia että kuvataan, fiilistellään ja opitaan.

Viime keskiviikkona oli tarkoitus kuvailla vähän ympäriinsä, mutta päädyttiinkin tosiaan fiilistelemään enemmän. Good Kicks ja block partytn urbaanit vibat näytti hyvältä linssinkin läpi. Enemmän näitä. Rakastan sitä kun kotikulmat heräilevät kesäisin eloon ja me jäykät tontutkin uskalletaan ottaa ne muutamat tanssiaskeleet pitkin katuja.

 

Tänä viikonloppuna tosin tanssahdellaan varmaan vähän muualla kuin Punavuoressa. Tuntuu että puoli kaupunkia on suuntaamassa tossut tai purjeet kohti Lahtea, ruissia tai Hangon regattaa.
Me yllätys, yllätys kohti sitä jälkimmäistä. Regattaviikonloppu siis jälleen luvassa. Pitäkää hauskaa missä päin ikinä menettekään <3

 

 

Photos: Mona Salminen & me

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram