Luin jokunen aika sitten Kauppalehdestä artikkelin koskien vaatekaapin kannattavinta sijoitusta.
Artikkelissa kehotettiin luottamaan klassikkomalleihin ja siteerattiin George Frazieria -

”Haluatko tietää, onko mies tyylikäs? Katso alas”

 

Olin pähkäillyt jo hetken mitä ostaisin poikaystävälleni syntymäpäivälahjaksi ja ihmettelen todella, että siihen tarvittiin George Frazieria jotta minulla välähtäisi - klassiset Timberlandit!
Varma valinta. En tiedä yhtäkään miestä kenen jalkaan ne eivät sopisi.

Hiippailin siltä istumalta poikaystäväni kenkien luo tarkistamaan herran kengän koon ja naputtelin viestin muotitietoiselle miespuoliselle ystävälleni - kokomustat vai klassiset ruskeat? 

Molemmat kuulemma hyviä valintoja, mutta suomen säässä mustat käytännöllisemmät. Jes, ja ei muuta kuin Zalandon sivuille, kengät ostoskoriin ja se oli siinä. Pieni synttärilahjakivi vierähti sydämeltä, eikä siinä tarvinnutkaan muuta tehdä kuin lukea lehteä ja tehdä pari klikkausta netissä.

Klassikkoihin kannattaa tosiaan luottaa. Lahja oli nappivalinta, yllättynyt poikaystävä todella tyytyväinen ja kengät kovassa käytössä tuosta päivästä asti.

Jos siis joululahja poikaystävälle (tai miksipä ei veljelle, isälle, siskolle, ystävälle, tyttöystävälle) on vielä mietinnän alla, niin tässä loistavaksi todettu lahjaidea. 

Zalandolta ainakin löytyy hyvä valikoima Timberlandeja eri väreissä ja koissa. Kannattaa tilata nopeasti (mieluiten jo ennen 14.12) niin ehtii varmasti jouluksi perille.

 

Miesten kokomustat Timberlandit – TÄSTÄ
Miesten klassiset ruskeat Timberlanfit – TÄSTÄ
Miesten tummanruskeat Timberlandit – TÄSTÄ
Naisten Timberlandit - TÄSTÄ

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (2)

iiiiina

Heippa! Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta viime aikoina en ole juurikaan viitsinyt. Syynä on tämä kammottava uusi ulkoasu! En tiedä oletko suunnitellut tätä itse, mutta ajattelin antaa (melko karua) palautetta kuitenkin: tämä ei enää näytä tyylikkäältä tai huolitellulta, vaan halvalta ja johonkin ilmaispohjaan äkkiä kyhätyltä ja sekavalta. Fontti on hieman tyylitön, mutta pahiten tökkii sivun asettelu. Ruma kommenttilaatikko suoraan postausten alla on, noh, ruma. :D Ja "suosituimmat" härpäke samoin. Riittäisi, että se olisi kerran sivupalkissa tai alareunassa, ei jokaisen postauksen alla (ulkoasusta tulee jotenkin tosi levoton). Suosituimmista sain myös sellaisen kuvan, että ne olisivat kaikki sinun postauksiasi, mutteivät olleetkaan... Aluksi ajattelin, etten jaksa vaivautua kommentoimaan, mutta nyt alkoi harmittaa, kun yksi aiemmista lempiblogeista on ulkoasumuutoksen jälkeen jäänyt lukematta. (Aluksi ajattelin, että pelkkä kuvien katselu riittää tai ehkä tää muuttuu/ totun, mutta ei! :D) Ja toki jos tämä on itse suunnittelemasi muutos, niin ehkä minun täytyy vain sopeutua tai etsiä muuta luettavaa. Hauskaa joulua sinulle joka tapauksessa, vähintään instassa jatkan sinun seuraamistasi! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, 

Kiitos, että jätit palautetta. Sivu on tosiaan vielä keskeneräinen ja paljon vielä parannuksia tulossa. Kaikki palaute annetaan eteenpäin ja otetaan huomioon sivun kehityksessä :)

Olen myös kanssasi täysin samaa mieltä, että postauksien välistä pitäisi karsia turhat jutut pois ja muutenkin sivua selkeyttää vielä paljon. Toivottavasti tämä tapahtuu pian. Itse en ole sivuja suunnitellut, joten valitettavasti en pysty heti asioita muuttamaan, mutta teen parhaani, että palaute kuullaan ja sivuista tulisi selkeämmät ja helpommin luettavat. Toivottavasti muutoksia saadaan pian aikaiseksi ja toivottavasti tulet vielä joskus tänne sitten taas vierailemaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram