Heinäkuukin jäi jo taakse, mutta minulla on vielä koko festarikesä edessä! Yrittäessäni miettiä mitä näihin spektaakkeleihin puen päälle, vilisi päässä vain liehuvia helmoja ja roikkuvia hapsuja. Olen kai ikuinen boho-festaripukeutuja. Pitäisi vierailla jossain inkkarifestareilla ja päästää kunnolla Istuva HapsuJulia Seisova Sulkaviritys irti. Kerroksittain vain ponchoja ja tunikoita!

No ei, ajattelin kuitenkin tänä kesänä vähän hillitä itseäni. Ei mitään älyttömiä koruvirityksiä, tai hiekkaa laahaavia kimonon helmoja. Minimalista ja rentoa festarityyliä. Yksityiskohtia ehkä lettikampauksessa, tai todella siroissa koruissa. 

Kommentit (2)

Anna

Halusin vain tulla sanomaan Kiitos. 
Mulla on jotenkin nyt ihan kamalaa ja yksinäistä eron jälkeen ja "en koskaan löydä enää ketään" ja "vääää"... vaikka yritän ajatella positiivisesti ja puhua itselleni järkeä ja ja ja. 
Mutta sitten on olemassa tämmöisiä ihania blogeja, niinkuin tämä sinun, johon pääsee hetkeksi pakoon. Ja kun intoilet kaikista pienistä asioista niin innostun niistä melkein itsekin, ja kas, ei enää ole niin paha mieli. Ja kaunis Le Boy ja kaikkea. Kiitos kiitos kiitos <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei Anna <3
Kiitos ihanasta viestistä. Nuo fiilikset on itsellänikin vielä todella tuoreessa muistissa (miten ero voikaan olla niin kamalaa ja saada mielen täysin pohjamutiin). Jotenkin siis todella tunnen tuskasi ja tiedän ettei ne järkeilyt aina vaan auta. Aika vaan auttaa. Niin kliseiseltä kun se kuulostaskin, mutta pikkuhiljaa <3 Olen varma että kaikki kääntyy sinulle vielä parhain päin! Sillä välin niitä pieniä positiivisia juttuja :) tsemppejä ja haleja sinne :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram