Voisin oleskella ehkä lopun elämääni löysissä neulemekoissa ja lenkkareissa.
Jos on kiire ja pitää vetää nopeasti päälle jotain mukavaa, se on sään salliessa aina jotain tällaista. Hattu vielä pelastaa hiuspulmat ja avonainen selkä tuo hieman jotain uutta neulemekkoklooneihin.

 

// Loose knitted dresses and sneakers. Favorite outfit at the moment.

 

Knit Dress - Nelly (HERE*)
Hat - Tebian (
HERE)
Sneakers - Reebok Princess
Bag - Celine

Photos: Kira Kosonen

 

Kommentit (4)

Vierailija

Ihana asu ja sopii niin hyvin sulle! Tulee liian harvoin kommentoitua blogiasi, mutta se on silti parhaimpia minkä tiedän ja niitä harvoja joita enäö jaksan lukea :) Välillä myös kaipaan postauksia millaisia blogisi alkuaikoina teit, ne olivat jotenkin rennompia. Teksti on edelleen hyvää, mutta toivoisin välillä vähän enemmän sellasta rennompaa ja ns. aidompaa tyyliä takaisin. Ymmärrän tottakai että blogisi on muuttunut sen jälkeen ja sinusta on tullut tarkempi esimerkiksi kuvien suhteen, mutta olisi hauska jos joskus tulevaisuudessa tekisit välillä myös postauksia niistä ei niin suunnitelluista ja laadukkaista kuvista :) Noh vaikkei niitä tulisikaan blogistasi pidän silti edelleen ja paljon!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, ihanaa kun kommentoit :) Ja ymmärrän pointtisi täysin. Yritän itsekin hieman palailla rennompaan otteeseen täällä ja olla vähän huolettomampi :D Kiva vain kuulla palautetta, ettei kuvat tarvitse aina olla teidän mielestä ihan vimpan päälle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram