Jes, täällä sitä ollaan 2016 puolella hieman väsyneenä, mutta onnellisena. Miten teidän uusi vuosi meni?
Tällä kertaa en saanut raketista päähäni ja onnistuin kellon lyödessä kaksitoista olemaan parvekkeella poikaystäväni kanssa. Juuri niin kliseisesti se kuohuva avattiin, halattiin ja katsottiin raketit. Oli kiva ilta.

 

Tammikuu on monille lupausten aikaa - on tipatonta, lihatonta. Enemmän liikuntaa, vähemmän sokeria. Kaikenlaista kirpparisiivousta ja oman pääkopan kuntoon laittamista.
Onhan se hienoa, mutta sen verran mitä olen omalla kohdalla huomannut, niin eikö se elämä ole joka päivä täynnä niitä valintoja? Hyviä ja huonoja. Ei sitä yksi tammikuu muuta.

Siksi en lupaa mitään. Yritän vain tasapainoilla.

 

 

Coat Zara (similar -30% HERE)
Sweater Lindex
Jeans GinaTricot
Beanie Pieces
Bag Alexander Wang (similar HERE)
Shoes Adidas (HERE)

Photos: Kira Kosonen

 

Instagram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Facebook - Julia Toivola - Cosmopolitan
 

*postaus sisältää mainoslinkkejä
 

Kommentit (4)

Pauliina12

Juurikin näin minäkin ajattelin uudesta vuodesta, että ei se mitään muuta vaan jatketaan siitä mihin jäätiin ja edetään ilman ihmelupauksia. Ja toi takki on aivan ihana, pitää varmaan klikkailla kotiin sama jos vain kokoja jäljellä :)

Vierailija

Ajattelen ihan samoin noista lupauksista! Niillä vaan aiheuttaa itselleen turhaa stressiä ja mahdollisia pettymyksen tunteita. Turhaan sitä vuoden alusta vetää itseään liian tiukille - mieluummin pyrkii juuri sunkin mainitsemaan tasapainoon. Ihanaa uutta vuotta sulle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram