Kun viime keväänä muutin uuteen asuntooni, en jäänyt kaipailemaan vanhasta paikasta mitään muuta kuin taloyhtiön kuntosalia. Kahdeksan rappusta ylös, ovi auki ja se oli siinä. Pelkistetty, mutta toimiva. Pieni, mutta aina tyhjä. Kuin oma sali yläkerrassa.
Ilmeisesti katsoin tämän kuntosalin menettämisen, ehkä eronkin, muuton ja alkukesän muka-kiireiden olevan hyväkin syy sille, että en muutamaa lenkkiä lukuun ottamatta enää treenannut kunnolla pitkään aikaan.

Elokuussa havahduin; oliko yllä mainitut lopulta myös yhtä hyviä syitä sille, että minusta oli kuoriutunut lähemmäs laiska huonoryhtinen Hemuli, jonka polvia alkoi kolottaa jo kolmanteen kerrokseen kipuaminen ja jonka energiatasot riittivät vain tietokoneruudun tuijotteluun?

Lopulta marssin lähimmälle kuntosalille ja otin jäsenyyden ennen kuin ehdin edes tajuta lupautuneeni juuri jumppailemaan vuoden ilmeisesti jossain eläkeläis-salilla. Pääasia että oli jokin paikka. Ja vaikka siellä jossain Iskelmäradion tahtiin ihan hyvin kävinkin, oli treeni-into ihan hukassa. 

Ensimmäistä kertaa tuntui, että tarvitsen jonkun ulkopuolisen vähän tökkimään minua kohti kahvakuulia, ehkä kehottamaan että kyykkääs nyt vähän enemmän ja keksimään uusia haasteita.

Personal Trainer. Olin miettinyt sitä pitkään, mutta mistä? Kuka? Kuinka paljon?
Selailin muutamaa vaihtoehtoa netistä, mutta luovutin. Tuntui että personal trainereita oli netissä enemmän kuin kaloja vedessä ja tuntui mahdottomalta niitä sieltä onkia.
 

Ehkä universumi tuli hätiin ja vetovoiman laki lähti availemaan ovia kolkuttavalle. Ehkä kyse oli sattumasta, tuurista, tai vai yksikertaisesti oudosta työstäni, mutta juuri oikeaan aikaan ja täydelliseen hetkeen minulta kysyttiin; haluanko lähteä yhteistyöhön Revolution Personal Trainingin kanssa?

Oi kyllä!
3 kuukauden PT90 –paketti intensiivistä valmennusta ja viikottaisia PT tapaamisia. Revolution muutenkin kuulosti täydelliseltä paikalta löytää oma PT, tai pikemminkin PT löysi minut.
Täyttämällä liikkujaprofiilin selvitti oman kuntoilijaprofiilin ja sitä kautta sopiva trainer valitaan helpommin asiakkaalle.

 

Nyt ollaan jo puolessa välissä valmennuskautta ja pakko myöntää, että treenit kulkevat paremmin kuin koskaan! Suosittelen ehdottomasti jos on samanlaisessa umpikujassa treenien kanssa. Revolutionin takana on Trainer4You - yksi Suomen suurimmista personal trainer koulutusorganisaatioista ja valmentajia löytyy laidasta laitaan ympäri suomea.

 

Palaan kertomaan enemmän valmennuksesta ja treenituloksista kun kausi alkaa olla lopuillaan. Nyt  aamusalille :)

 

 

Photos – Eevi

Instagram: juliatoivola
Snapchat: juliatoivola
Facebook: Julia Toivola blogi

*yhteistyössä Revolution Personal Training

Kommentit (3)

Vierailija

Miksi et vastannut kommenttiini kun kysyin dubain rannasta muutama postaus taaksepäin?:o että onko purjehotellin vieressä olevat rnnat yksityisiä

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, vastasin viestiisi 6pvä mutta voi olla että sitä ei ole näkynyt kun kommenttien julkaisu on ollut uudella alustalla vähän haastavaa. Voi myös olla että et ole huomannut painaa kohtaa "näytä lisää kommentteja" nimittäin sivu näyttää vain ensimmäiset viisi kommenttia ja loput pitää klikata auki. Sanoin kommentissa, että rannat taitavat olla yksityisiä, mutta onneksi eräs toinen lukija osasi kertoa että Burj al arabin oikealla puolella on yleinen ranta. Vasen puoli kuuluu hotelleille.
:)

Vierailija

Oho katoppas, en mä noin tarkkasilmäinen ollukkaa ;D mutta joo kiitos vastauksista!:))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram