Hei, miten meni pääsiäinen? Istun juuri toimistolla ja tuntuu kuin kroppa olisi tässä fyysisesti ihan läsnä, mutta pää vielä jossain pääsiäismunassa ja ihan pimennossa.

Suurimman osan pääsiäisestä tein vain rästitöitä, nukuin pitkään ja söin. Ajattelin, että lepään koko pääsiäisen, mutta ystäväni synttärijuhlat hieman venähtivät sunnuntaina ja ”sotkivat” suunnitelmani.
Ei siinä, meillä oli todella hauskaa, mutta tuntui kuin koko loman aikana kerätyt voimavarat menivätkin sitten siinä. Oma vikahan tuo.

Onneksi sitä ennen ehdin:
- Katsoa niin monta jaksoa tanskalaista rikossarjaa Siltaa Netflixistä, että välillä puhuin itsekseni ruotsia ja jopa ajattelin tanskaksi. Ruotsia en tosin osaa enää kovin hyvin ja tanskaa en ollenkaan.

- Käydä ensimmäisellä pitkällä juoksulenkillä hieman kompuroiden. Täältä tullaan Midnight run! Meinasin vain kuolla jo siinä kuuden kilometrin kohdalla.

- Maalata ensimmäisen pääsiäsmunan varmaan kahteenkymmeneen vuoteen. Innostuin vähän liikaa ja näpersin palloja ja pisteitä siihen yhteen munaan varmaan reilun tunnin. Jotenkin rauhoittavaa puuhaa. Päätin tuon jälkeen, että tarvitsen värityskirjan.

Nyt vain takaisin arkeen, onneksi ulkona on ihana ilma ja alkuviikon aikataulu melkoisen leppoisa.
 

 

// Most of the Easter I just work, slept and ate. I thought that I rest for whole Easter, but my friends birthday party on Sunday, kind of "ruined" my plans.
I mean we had a lot of fun, but now I'm pretty tired again. My fault, but luckily before sunday I had time to:

- Watch so many episodes of the Danish criminal series The Bridge on Netflix that I am talking Swedish and Danish now.

- I ran my first long run. Here we come Midnight Run! I only was going to die already somewhere in the six-mile.

- I painted an Eastern egg! Probably my first one in twenty years. I got so excited that i painted that egg probably over an hour. I decided after that that I need a coloring book.

But now, back to everyday life! It's such a pretty day :)

Kommentit (2)

Pauliina123

Oon nähnyt kaupoissa niitä aikuisten värityskirjoja! Hämmensi vähän ensin mutta kun katsoin tarkemmin, niin näytti aika syvällisiltä kaikki ne kuviot ja muut, niissä ihan varmaan riittää väkertämistä ja keskittymistä ja varsinkin sitä terapeuttista efektiä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram