Täällä sitä ollaan lämpimässä Dubaissa. Tupsahdimme suoraan keskelle Arabiemiraattien itsenäisyyspäiväjuhlia. Ruuhkaa, ihmisiä, tapahtumia.

Hotellit ovat täynnä, kymmeniä kuumailmapalloja lentelee pilvenpiirtäjien lomassa, Arabiemiraattien lippujen väri näkyy kaikkialla, kukka-asetelmissa, lasten mekoissa, jopa ruoka on värjätty musta-vihreä-puna-valkoiseksi.

Kävimme keskustassa auringonlaskun aikaan katselemassa juhlahumua. Minä ihmettelin ensikertalaisena kaikkea. Taloja, autoja, ihmisiä, vaatteita, turisteja, mainostaulujen aseita, ilmastoa, puhtautta, toimivaa organisoitua kaupunkia ja sitä, että Dubai ei tuoksu oikein miltään. Erityisesti ihmettelin ravintolassa naista joka kaatoi pienelle lapselleen kahvin mukana tulleet sokeriannospussit suoraan suuhun. Monta kertaa. Se ei tosin liity Dubaiin mitenkään, mutta pääsi ihmettelylistalleni, joten mainittakoon sekin.
 

En usko, että minlomamme riittää kuin vain pienen pieneen pintaraapaisuun Dubaista, mutta tähän mennessä olen todella tyytyväinen päätökseemme tulla tänne.
Aurinko, hyvä ruoka ja kohteen huoleton helppous on juuri sitä mitä odotin saavani ja vähän jo kaipailinkin.

 

Henkilökuvat: Eevi Teittinen 

Kommentit (4)

Jenska

Voi toivottavasti tämä blogin ulkoasu on vaan nyt joku "välivaihe", on nimittäin jotenkin todella hankalalukuista nyt tämä ulkomuoto :( Ei sillä, luen kyllä blogiasi oli ulkoasu mikä hyvänsä, mutta taisit pyytää palautetta jossain aiemmassa postauksessasi, niin tässäpä ;)(Tarkennuksena siis, että jotenkin teksti on turhan isokokoista, ja se, että kommentointi on suoraan postauksen alla luo jotenkin sekavan olon+kun nuo "suoistuimmat"tulee vielä heti postauksen alle niin ei hyvä...Mutta jatka ihanaa kirjoittelua, juttujasi on mukava lukea ja kauniita kuvia kiva katsella :) Mukavaa reissua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen täysin samaa mieltä kanssasi ja samat jutut häiritsee itseänikin :) Palautetta tästä ollaan laitettu eteenpäin ja toivottvasti asialle voidaan tehdä jotain pian :)

Kiitos ihana paljon hyvästä plautteesta ja siitä että luet <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram