Kööpenhaminan muotiviikoilta oli vielä (kuten määrästä saattaa huomata) aika paljon julkaisemattomia tilannekuvia. Ajattelin ne tähän keskelle vielä mahduttaa, vaikka onhan tässä välissä ehtinyt jo vaikka mitä tapahtua. Näissä kuvissa on jotain mukaansa tempaisevaa tunnelmaa.

Köpis oli jälleen kaunis. Kaunis, mutta kylmä. Tutuksi käy jo vilkkaat pyöräkadut ja ystävälliset uberkuskit. Kauniit rakennukset, minimalistinen katutyyli, kaupat ja ah, ne ravintolat.
Tälläkään kertaa ei ehditty tarpeeksi, mutta senkin edestä ihasteltiin Elloksen sisustustavaroita, muotinäytöksiä ja käytiin messuilla. Syötiin kaksi loistavaa dinneriä Sticks'n'sushissa, ja sympaattinen taco combo meatpacking districtillä Hija de Sanchezissa.

 

Kiitos vielä Ellos ja Marsaana reissusta ja aina yhtä hauskasta matkaseurasta Sara, Jenni, Marianna ja Kira.
Tukholman muotiviikkoja odotellessa!

Kommentit (9)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon, tosi kiva kuulla :) Luulin aluksi vielä, ettei mulla edes ollut mitään käyttökelpoisia otoksia, mutta olihan siellä muutama :)

Kivaa viikonloppua!

jenna-michaela

Nämä ovat kyllä todella hienoja kuvia! 😍
Saanko udella mikä musta hame/ mekko sinulla vilahtaa yhdessä kuvassa? ☺️

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 Ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Hmm, minulla ei taida mikään musta hame vilahtaa juuri näissä kuvissa. Musta Zaran Playsuitti on tuossa neljnneksi viimeisessä kuvassa :) 

Eman

Musta nää kuvat on työstetty jotenkin raskaiksi. Muokkaus viety ehkä liian epätodelliseksi? Tykkään enemmän sun aiemmasta tyylistä,kuvat oli kevyempiä,raikkaita ja aivan uskomattoman hienoja. Ei näkään siis huonoja ole,se sun toinen tyyli on vaan musta makeempi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tyyli vähän vaihtelee :) Riippuu myös ihan valosta ja taustasta. Tykkään itse myös hempeästä, mutta näissä halusin tuoda kunnolla rakennukset ja taivaan esiin. Kiva kun annoit palautetta - on kiva kuulla myös eriäviä mielipiteitä ja se myös vähän ehkä hillitsee sitä omaa muokkauskättä, mikä kieltämättä lähtee välillä vähän liian rankaksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram