Rakastan pressimatkoja ja sitä kaikkea uutta mitä ne tuovat mukanaan. Muistan aina kaiken mitä olen nähnyt, syönyt ja kenen kanssa jutellut. Sitä kun pääsee sellaisella omalle pikku tutkimusmatkalle. Uusia ihmisiä, paikkoja, mallistoja, ehkä jopa kaupunkeja. 
Vaikka arkena sorrun usein huonomuistisuuteen, olen näillä reissuilla aina jossain ihan omassa Tarkkailija-Toivola roolissa.
Siksi lievästi sanottuna hieman ärsytti, kun eilen aamulla heräsin ihan kauheaan oloon. Flunssa, heikotus ja paha olo ei ollut niitä toivottuja matkakavereita. Yritin tsempata koko päivän, mutta energiavarastot olivat aivan tyhjillään ja pakko myöntää - puolet päivästä meni pää ihan sumussa.

Onneksi jotain jäi mieleen.
-Kööpenhaminan Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin yhteisen showroomin tilat on niin kauniit, että lähden sieltä joka kerta pää täynnä sisustusideoita.
-Voisin ottaa myös koko pr-henkilökunnan sieltä mukaani (en tiedä mihin tarkoitukseen), mutta heissä on jotain todella hyvää energiaa.
- Tommy Hilfigerin syksyn mallistossa seilailtiin koristellussa seilor-hengessä. Kipparin takki ja 40-luvun mallinen mekko heti ostoslistalla!
-  Calvin Kleinin pitsiset alusvaatteet ja sporttiset topit ovat edelleen <3
- Lounas showroomin tiloissa oli jälleen mielettömän maittava. Muistan vieläkin miten hyvältä maistui edellisen vuoden endiivisalaatti).
-  Kööpenhamina oli aurinkoisesta sääennusteista huolimatta usvan pilvinen. Tuntui, että kaupunki oli lohduttavasti kanssani samalla aaltopituudella. Ihan sumussa.

 

// I love press trips and everything new that they bring with. New people, places, collections, perhaps even cities. I always remember everything I've seen, eaten and whom I’m talked to. 

Yesterday I flew to Copenhagen for Tommy Hilfiger and Calvin Klein press day with annoying flu so I didn’t have all the energy with me. With a foggy head at least I noticed that
-Copenhagen showroom is so beautiful that every time I go there I leave with my head full of interior inspiration.
- I could take the entire staff there with me (I do not know for what purpose), but there is something really good energy there.
- Lot of Sailor's spirit in Tommy Hilfiger fall16 collection. Skipper's coat and the 40’ dress to my shopping list!
- Calvin Klein underwear still <3 
- Showroom lunch was once again insanely delicious. (I still remember how good it tasted last year).
- Copenhagen, despite the sunny weather forecasts was misty and cloudy. It seemed that the city was in the same level with me.
Foggy mood.

Kommentit (3)

M

Moi Julia! Haluaisin kysyä sinulta yhden kysymyksen, kun tuollainen maailman matkaaja olet ja varmasti matkustanut myös pelkillä käsimatkatavaroilla. Itse olen vielä aikas amatööri matkustelun suhteen ja olen nyt parin viikon päästä lähdössä matkaan pelkillä käsimatkatavaroilla ja vähän kauhistuttaa :D Oletko sinä ottanut sellaisen vedettävän lentolaukun lisäksi koneeseen jonkun muun laukun (käsilaukku)? En nimittäin oikein päässyt selvyyteen lentoyhtiön sivuilta, että minkä kokoisen käsilaukun saa ottaa lentolaukun lisäksi? Saakohan siis sen tietyissä mitoissa olevan laukun lisäksi ottaa myös toisen laukun matkustamoon ja pitääkö sen olla joku pieni käsilaukku vai saako sekin olla sellainen esim. reppu kunhan niiden mittojen skaalaan sopii? Kiitos jos osaat vastata kysymykseeni :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei :) Olen tosiaan mennyt käsimatkatavaroilla jos jonkilaisilla. Yleensä säännökset ja se kuinka tarkkoja siellä ollaan riippuu lentoyhtiöstä/kentästä. Useasti olen kuitenkin hieman ylipakannut ja raahannut muitta mutkitta vedettävän laukun lisäksi kasseja ja laukkuja. Pienempi käsilaukku on kyllä täysin sallittu, mutta sellainen isompi (vedettävän käsimatkatavaralaukun kokoinen) kassi voi huonolla tsägällä tuottaa ongelmia. Minulle on kuitenkin vain kerran huomautettu liiallisesta käsimatkatavarasta ja jouduin mahduttamaan kaikki tavarani väkisin yhden laukun sisään. Varmuuden vuoksi kannattaa siis  jättää hieman pelivaraa :D

M

Kiitos paljon tästä! Pitää siis varmaan ottaa joku ei niin iso veska mukaan, jos sattuu köpelösti käymään ja joutuu sullomaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram