Viime viikolla GinaTricotin SS16 malliston pressi-illassa olisin voinut napata koko malliston mukaani kotiin – siinä missä myös pinon tarjolla olleita pannareita ja ah, ehkä parasta koskaan maistamaani kinuskikastiketta!

Kuinka Polhem PR tytöt aina osaavatkin loihtia showroomille  niin ihanan tunnelman ja hauskoja ideoita. Pöytä oli katettu niin nätisti, että uppouduin synkän myrsky-illan ajaksi ihan johonkin satumaailmoihin kukkakimppujen keskelle pannareita mussuttaen ja kevään vaatteita hipelöiden.  
 

Niin. Joulukalenterin ensimmäinen luukku vasta avattiin, mutta minä intoilen jo keväästä.
Onneksi saan hetken kylpeä auringosssa Dubain matkallamme. Täällä istutaankin parasta aikaa juuri lentokoneessa ja jo ihan lomatunnelmissa - vaikka tavallaan idea oli lähteä Dubain kuvailemaan ja ottaa työt sinne mukaan.
Blogia on siis tarkoitus päivittää paikanpäältä usein.

Tai ainakin niin usein kuin pystyn. Cosmopolitanin sivu-uudistuksien takia olen pitänyt muutaman päivän taukoa bloggaamisesta. Toivon, että tämä alusta saadaan toimimaan kunnolla mahdollisimman pian ja pääsen taas rytmiin kiinni. Paljon pientä hienosäätöä siis vielä luvassa ja toivottavasti isompi kuvakoko, sekä ulkoasu niin, etteivät kuvat olisi nyt aivan tuolla vasemmassa laidassa. Kertokaa ihmeessä palautetta jos sellaista tulee mieleen niin välitän ne eteenpäin meidän tiimille :)

 

Kommentit (7)

Petra

Kuvien koko oli aikamoinen pettymys, mutta kiva kuulla että se on " työn alla". :) Hyvää matkaa ja odotan innolla päivityksiä!

Myy

Ihmettelin miksi et oo blogannut, varmaan on jäänyt huomaamatta jos olet asiasta ilmoittanut että osoite vaihtunut! Ihana löytää taas tänne :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei :D No mutta täällä ollaan ja paljon kivoja juttuja taas tulossa. Kiv akun löysit uuteen osoitteeseen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram