Vanhat vaatesuosikit päällä kuin kermakakun kerroksina siinä. Eilen juoksin kuvauksista pikavauhdilla ennen Zalandon illallista kotiin vaihtamaan vaatteet, ja tuli siinä henkareita vaaterekiltä alas repiessä mieleen – miksi ei ole luottovaaterekkiä? Sellaista missä olisi valmiina ne kaikki toimivaksi havaitut vaatekappaleet yhdessä. Pidän yleensä vaatteitani värin mukaan järjestyksessä, ja varsinkin tuo mustien vaatteiden osio vaatekomeron perällä näyttää vain yhdeltä isolta möröltä. Ei siinä kiireessä erota edes iltamekkoa t-paidasta. Lopputulos aina sama. Vaatekasa lattialla.

Tämän t-paidan alla olevan viime kesän suosikkimekkoni löysin sattumalta. Oli eksynyt mörköpuolelle vahingossa ja yllätyin miten kivasti sille sai uutta ilmettä löysän t-paidan alla.

 

Onneksi sunnuntain kirppis lähestyy ja vaatekaappien siistiminen siinä ohessa on se mukava pakkohomma. Se mitä ilman sovittua kirppispäivää ei saisi muuten koskaan hoidettua. 

 

P.s päässä soi nyt Prince - cream.

Trench coat - Lindex (similar HERE*)
T-shirt - GinaTricot (similar
HERE & HERE*)
Dress - Monki
Shoes - Adidas (
HERE*)
Bag - Céline
Photos:
Didem & me  / Edit by me

adlinks*

 

Kommentit (12)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) <3

Jep, rekeillä pitäisi olla pituutta ja siinä samalla saada vähän lisää neliötä asuntoon :D Itse muistan hyvinkin ajat kun käytössä oli vain se yksi vaatekaappi ja järjestystä oli ihan mahdoton pitää yllä! 

Marra

Wau, mitä ihania kuvia ja hymy sulla! Sulle kiitokset hymystä ja Didemille terveisiä, että upeita kuvia osaa ottaa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kommentti, kiitos <3

Ja Didemin ottamista kuvista tuli niin kivoja! Meillä oli pieni kuvauskoulu, missä näytin miten kuvata kohti vastavaloa ja tyttöhän taitoi otteet ihan ammattilaisena :)

Laura K.

Voi kääk mä hajoilin sun cream-snäpeille :D :D! Naurattaa vieläkin kun aattelen asiaa haha!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hahah JES :D :D :D Oon saanu paljon palautetta, että korvamato on onnistuneesti saatu siirrettyä useisiin uusiin korviin. Success!

Katariina H

Voi apua miten upeita kuvia ja taas jälleen kerran super jees asu! Plus en tiedä oonko itse elänyt vaan pää puskassa tajuamatta mistään mitään, mutta mikäli tätä mobiiliversiota on päivitetty hiljattain, niin iso peukku onnistuneista muutoksista. Mikäli mitään ei ole muutettu, ni sit en tiedä miks tää lukeminen ja kommentoiminen tuntuu just nyt niin kamalan helpolle.. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oho, oon jotenkin missannu tämän kommentin, anteeksi :/

Ja siis niin ihana kuulla kerrankin kehuja sivusta! Tuli tosi kiva olo haha :D Kerrankin edes joku toimii :D Kiitos tästä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram