”Tästä se kaikki alkoi” Kira sanoi reilu kuukausi sitten Tampereella ja osoitti pienehköä vanhaa rakennusta Pakkahuonetta.
Piti kahteen otteeseen tarkistaa että puhutaanko me nyt samoista Blockfesteistä. Niistä jättifestareista minkä kymmentuhatpäisessä yleisössä minäkin olen pomppinut ainakin viimeiset kolme vuotta. Festareista jonka artistikattaus on vuosivuodelta kattavampi ja yleisö aina vain suurempi.

Tuli hyvä fiilis. En ehkä itse ole ihan alusta asti heilunut mukana, mutta aion heilua tulevaisuudessa vielä monia vuosia. Blockeista tuli nopeasti yhdet suosikkifestareistani, ja on hienoa nähdä sen kasvavan jopa edelleen. Pienestä klubitapahtumasta sspektaakkelimaiseksi kaupunkifestareiksi.

Täällä siis lasketaan jo päiviä elokuun kolmanteen viikonloppuun. Tiedän, että luvassa on jälleen ihan mielettömän hauska viikonloppu. Aurinkoa, ystäviä, naurua ja uusia muistoja.
Sellaista se on aina.

 

Kuinka moni teistä on käynyt Blockfesteille? Kuinka moni on tänä vuonna menossa?
Saan arpoa yhden lippupaketin (2kpl/normaalilippu) yhdelle lukijalleni, joten jos vielä ei ole näitä festarilippuja takataskussa, niin nyt vaan kommenttia alle :)
Huuda vaikka vaan hep, tai kerro kenet ottaisit mukaan ja miksi. Kunhan muistat sähköpostiosoitteen. Arvontaan voi osallistua torstaihin 28.7 klo 21.00 asti.

 

Arvonta on päättynyt. Voittaja on Iida.S :) Onneksi olkoon! 

Kommentit (479)

Lucia

Mulle liput! Mukaan ottaisin poikaystävän, joka olisi huippu yllättää mahtavilla festaribileillä yhteenmuuton kunniaksi :)

Heidi

Hep :). Mä haluaisin kovasti mennä ja viedä myös mieheni. Oltiin viime vuonna ja oli ihan sairaan kivaa 😊. Olisi ihanaa antaa nämä liput miehelleni huomenlahjaksi. Ei ehditä hirveästi viettää kesää yhdessä, koska miehellä ei lomaa ole, mutta tästä sais tekosyyn lähteä pikku reissulle

Ira

Ottaisin poikaystävän mukaan, ainoa yhteinen vapaa viikonloppu koko kesänä ja mikä olisi ihanempi yllätys kun viedä kattomaan hänet katsomaan hänen lempiartistejaan :)

EmmiL

Minä tarvitsisin liput✌🏻️Mukaan ottaisin jonkun räp-skenestä nauttivan ystäväni mukaan😎

em44

HEP!
Siskon veisin, viime vuonna vein sen wknd-festareille ja miksei tänä kesänä Tampereelle

mapsu

Mukaan ottaisin rakkaan lapsuudenystäväni. Hän on ollut korvaamaton tuki tänä vuonna, kun elämässäni on tapahtunut monenlaisia vastoinkäymisiä. Blockfest yhdessä olisi varmasti huikean hauska kokemus ja muistoille voisi naureskella vielä läpi syksyn ja talven.

Zeta

Ottaisin mukaan pikkusiskoni, jonka kanssa juhlistaisin omia kolmekymppisiäni, jotka ovat elokuussa! :)

Nettak

Hep hep ja hep, eiköhän nämä liput helpottaisi varmasti pian ovella kolkuttelevaa syysmasennusta!

Annis

No hyvänen aika, MUKANA! Tänä vuonna budjetti ei vaan repeytynyt lippuun asti, mutta mukaan ottaisin ehdottomasti parhaan frendini, jonka kanssa reissu olisi supersiisti!

sarbauu

Hep!! Ottaisin mukaan mun parhaan kaverin, joka pääsi just opiskelemaan ja muuttaa toiselle puolelle Suomea. Tää olis huippu päätös kesälle<3

Sande

HEP. En ole tänä kesänä päässyt vielä yhdillekkään festareille enkä ole Blockfesteillä koskaan käynyt. Mukaan nappaisin poikaystävän :)

Elspa

Arvonnassa mukana. :) Mukaan lähtisi Jenni, jonka kanssa viime vuonnakin Blockeilla bailattiin.

Emppuvaan

No hitsit, kesäloma alkaa blockfest-viikonlopusta niin liputhan kruunais koko paketin!!😍 mukaan lähtis paras ystävä!

Pie

Ehdottomasti veisin poikaystävän blokeille kun ei yhillekkään festareille tänä kesänä päässyt!

Fanny

Hox, mukana ollaan:D ottaisin mukaan parhaan kamuni, joka ilokseni ja onnekseni muuttaa takaisin Suomeen heti elokuun alussa!

Niina

En oo viel koskaa päässy blockfesteille vaikka oon ollu tamperelainen vuodesta 2007 joten toivotaan et arpaonni suosisi :)

Jonna

Yhdillekkään festareille en oo ikinä saannu lähettyä ja tää kiinnostais. Ottaisin siskon tai parhaan kaverin mukaani.

Tia

Ehdottomasti mukana! Just tänään puhuttiin kaverin kanssa kuinka kiva olisi mennä, mutta rahatilanne on tällä hetkellä sellainen ettei siihen tänävuonna ole mahdollisuutta. Eli innolla odotellaan jos vaikka arpaonni osuis kohdalle ;)

Marja

Todellakin mukana! Ottaisin mukaan poikaystäväni joka ei ole koskaan ollut räppifestareilla :)

Vierailija

Hep!! Monena vuonna pitänyt mennä ja aina tullut joku este, nää ois vaa nii mahtava kokea!

Irmeli

Mukana. Ottaisin mukaan poikaystävän ja nää olis meidän ekat festarit mihin mentäis yhdessä :)

Vierailija

Hep hep hep! Mukaan lähtisi bestis, jonka kanssa on ollut tyttöjen reissu suunnitteilla :).

Emmap

Oo ehottomasti mukana! Veisin poikaystäväni joka on puhunu blockeista jo monta vuotta mutta vielä ei olla päästy paikan päälle asti!

mja

Oispa mahtavaa päästä Blockfest-meininkeihin muutaman vuoden tauon jälkeen! Paras ystävä lähtisi mukaan ehdottomasti. Mies jätetään kotiin ;)

Vierailija

Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jonka kanssa muutama vuosi sitten festaroitiin yhdessä ja nyt hänelle tekisi hyvää pieni irtiotto vauva-arjesta.

Vierailija

Haluuuun! Töiden takia festarikesä on ollut melko mitätön niin Blockit ois parasta just nyt <3

Nuppu

Blockit kuuluvat joka kesään ja ovat minun ja pikkuveljeni yhteinen juttu. Tänä vuonna hän päätti säästää rahansa elokuun lopussa häämöttävään vuoden ulkomaan reissuun ja tämä olisi aika mahtava ylläri, sekä mahdollisuus viettää vielä yksi viikonloppu hänen kanssaan :)

Marjorie

Niin mukana. :) Koskaan kun ei ole vielä tullut siellä oltua. Mukaan pääsisi paras frendini.

Iina

Mukana! Poikaystävä pitäisi saada suostuteltua mukaan ja mikäs sen parempi syy kun voitetut liput ;)

hoppas

Moikka! Ottaisin ehdottomasti parhaan ystäväni, kenen kanssa ei olla keretty työkiireiden takia näkemään kesällä juuri lainkaan! Blockeilla on ehdottomasti myös meidän lemppari esiintyjät, ja pieni irtiotto arjesta tekisi erittäin hyvää varmasti molemmille :)

kesärokki

Mä rakastan kesää ja festareista, kesäiltoja, blockfestejä. Rahatilanteen näyttäessä huonoa nää liput aiheuttais hysteerisen onnenhyppelyn, ja mukaan lähtis ystävä joka fanittaa cheekkiä kovin ja haluais nähä sen.

Enna

Oijoi! Mukaan lähtisi ehdottomasti paras kaveri: ollaan luukutettu yhdessä Travis Scottin Antidotea niiiiiin paljon, että olisihan se mahtavaa päästä kuulemaan biisi livenä... Ja monia muita huippuja artisteja ja kappaleita tietty!

Sannanen

HEP!!! Monesti olen ajatellut, että kunpa pääsisi, mutta koskaan en ole vielä Blockfesteille päässyt. Jospa tänä vuonna tulisi mahdollisuus...

Vierailija

Ottaisin ehottomasti mukaan minun miehen kenellä on festarien jälkeen sopivasti syntymäpäivä :)

Anba

Mukana!! Ottaisin poikaystävän mukaan, koska viimeksi olin kaverin kanssa festareilla, lisäksi viimevuoden Blockit mahtava 😊

onski

Hei! Mukaan ottaisin parhaan ystäväni joka ei ole koskaan ollut yksilläkään festareilla. Olisipa melkoinen kokemus.

Vertsu

Monena vuonna pitänyt mennä, mutta aina jäänyt liput sivu suun, jos tällä kertaa tärppäisi :)

suvi cn

Ooh tästä olisi huippua aloittaa festari ura! En ole ikinä siis festareilla ollut! Mukaan ottaisin pikkuveljeni jotta voisimme juhlistaa hänen yliopistopaikkaansa! Olisi ihana viettää aikaa broidin kanssa ja juhlistaa hänen upeaa saavutustaan!

Jonna

Mukaan lähtisi tottakai paras ystävä! :)

Itse olen myös ollut ihan ensimmäisillä blockeilla mukana ja valtavasti on kyllä tapahtuma kehittynyt. :)

Ree

Oi, olisi ihana yllättää poikaystävä lipuilla ja viettää hänen kanssaan ikimuistoinen viikonloppu! :)

emily

HEP! Lähtisin poikaystäväni kanssa, ollaan vuosittain oltu eri porukoissa liikkeellä, mutta tämä olisi hyvä tilaisuus lähteä yhdessä :)

Insku

Haluan olla mukana :) ottaisin mukaan hyvän ystävän,joka ei oo ennen kyseisillä festareilla käyny <3

Vierailija

Hep! Entinen tamperelainen ilmoittautuu, mutta en oo koskaan käyny blockfesteillä.. Poikaystävän kanssa olisi vihdoin kiva päästä kokemaan nämäkin bileet.. :)

Vierailija

Mukaan ottaisin uunituoreen kämppikseni!! Muutimme Tampereelle viikko sitten ja nyt maalaistytöt opettelee uuden kaupungin vilinää. Missäs sitä paremmin oppiskaan kuin blockeilla ;)

Mursu

Ottaisin mukaan ihanan poikkikseni, tietenkin :)

Tykkään näistä Tampereen kaupunkifestareista, kun pääseee aitoon festitunnelmaan ,mutta sen jälkeen pääsee oikeeseen sänkyyn nukkumaan teltan sijasta :D

Miiamii

IIIIK! Mukaan lähtisi aviomieheni, oltiin Blockfesteillä pari vuotta sitten ja nyt olisi ihan mieletöntä päästä uudelleen <3 

Katariina

Hep hep! Eletään poikaystäväni kanssa etäsuhteessa. Olisi mukava viettää yhteinen vkloppu Blockfesteillä :)

Onsku

Hep!! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Olinkin suunnitellut meneväni blockeille tänä vuonna, kun viime vuosi jäi välistä.. Mukaan ottaisin ystäväni! 😍❤️

Hellu

Ehdottomasti kisassa mukana, jos voitto osuu kohdalle niin mukaan lähtis paras ystävä! Ei olla vielä ikinä päästy kunnolla festaroimaan ja ikää on kuitenkin jo lähemmäs 25!

SallaLa

Hep! Mukaan nappaisin äidin <3 joka on suurin (ja varmaan  porukan vanhin :D) reinon ja elastisen fani

Mertsi

Mukana! Ottaisin mukaan poikaystäväni joka haluaisi kovasti kyseiselle festarille, niinkuin myös itse haluan!

Pamela

Kaverini voitti viime vuonna liput Suomipopin Eturivikeikalle ja otti mut mukaan silloin. Nyt olisi vastapalveluksen vuoro jos voittaisin :).

Nonnuska

Mä niin haluisin vielä nauttia festaritunnelmasta ennenkuin maha-asukkimme syntyy syksyllä ♡ Mukaan ottaisin mieheni ♡

sinii

Hep hep hep! Ainoa vapaa/suunnittelematon vklp elokuussa:) Poikkis tai hyvä ystävä pääsisi mukaan.

Vierailija

Mukana! Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa Blockeilla ja huhhuh kun oli hauskaa :D Mulla loppuu kesätyö juuri 19.8 eli Block-perjantaina ja siinä on 4 päivää vapaata ennen kuin mulla alkaa fuksivuosi! Olisi siis ihan mahtavaa juhlistaa Blockeilla :)

E.S

Hep! Ottaisin poikaystävän, joka on intissä ja pääseen kolmen viikon gines olon jälkeen vapaille blockfest viikonloppuna :)

Nini

Mukana! Poikaystävän nappaisin kainaloon ja yllätyksenä tietty! ;) Kyseisen festarin kattaus enemmän kuin meidän mieleen! :)

Sini

Jes, mukana ollaan, en oo ollu Blockeilla vuosiin, aika pienet meiningit oli vielä silloin kun itse viimeksi kävin :)

Vierailija

HEP! Olisi kiva nähdä minkälaista siellä on, kun sitä on niin kehuttu :) Ihanaa kesää sinulle <3

Melinda

Viimevuonna oli tarkoitus mennä, mutta meitä huijattiin kaverin kanssa kun ostimme liput huuto.netistä.. Tietysti oli tyhmää luottaa myyjään, mutta uusiin lippuihin ei enää loppujenlopuksi ollut varaa.. Olis siis aika siistiä jos voitto osuisi kohdalle! Ja mukaan ottaisin tietysti kyseisen kaverini 😊

Allupallu

Hep! Itse en ole vielä koskaan ollut festeillä, vaikka monta kertaa tarkoitus on ollut lähteä. Ottaisin mukaan varmaan jonkun tyttökaverini, sillä tanssimiset ja bailaamiset tältä kesältä ovat jääneet aika minimiin!

Karoliina A

Mukana kisassa! Mukaan ottaisin avomieheni joka on kokenut Blockfest-kävijä, itse en vielä ole kertaakaan päässyt paikalle!

-janitaa

Veisin poikaystävän sinne nollaamaan sillä tällä hetkellä armeijaa takana 205 pv ja edessä vielä liikaa!

mayastiina

Olen ollut kerran ja olihan sielläkin mieletön fiilis ja tänä vuonna on taas loistava artistikattaus. Vaikka Helsingissä asun niin samalla reissulla pääsisi moikkamaan vanhempia ja näkemään lapsuuden kavereita, joten miksei!

E

MESSISSÄ! Mukaan lähtisi ehdottomasti paras ystäväni, joka sattuu olemaan kaiken lisäksi poikaystäväni. =) 

Annika S

En oo koskaan ollut blockfesteillä, koska herätään ystävien kanssa lipun ostoon aina myöhässä :'D ois ihana päästä edes yksille festareille tänä kesänä.

Juuli

Hep! Summer Upissa oon käyny joskus, mutta en ikinä Blockeilla, joten nyt olisi jo korkea aika. Olisi ihanaa yllättää paras ystäväni lipuilla, kun joutuu olemaan lähes koko kesän töissä, kun on opiskelija. Kuunnellaan kumpikin hiphopgenreä, niin olisi varmasti ikimuistoisin ja parhain tapa juhlia kesän loppumista.

Stina

Hep! Ottaisin mukaan poikaystäväni, meillä on paljon mahtavia yhteisiä muistoja Blockeilta, enkä halua niiden loppuvan :)

Vierailija

Hep Hep Hep!! Ois ihan mahtavaa voittaa nää liput, meillä kavereiden kanssa jo monivuotinen blockfest perinne, tänä vuonna yksi meidän kolmikosta on ollut yksin koko kesän Kajaanissa töissä ja tää ois ihan huikea yllätys ja kesän lopetus tälle ystävälle, joka ei ole vielä kerinnyt lippuja ostaa!!

Vierailija

Hep Hep Hep!! Ois ihan mahtavaa voittaa nää liput, meillä kavereiden kanssa jo monivuotinen blockfest perinne, tänä vuonna yksi meidän kolmikosta on ollut yksin koko kesän Kajaanissa töissä ja tää ois ihan huikea yllätys ja kesän lopetus tälle ystävälle, joka ei ole vielä kerinnyt lippuja ostaa!!

block

Hep-hep!!! Mukaan ottaisin ehdottomasti tyttäreni joka odottaa muutenkin aivan täpinöissään ko. festereita!

:)

Janettejulia

Mukana ehdottomasti!! Olen aina halunnut mennä blockeille ja viime vuos harmittaa edelleen, kun jouduin töihin koko viikonlopuksi sillon.. Ottaisin ehdottomasti mukaan parhaan ystäväni ja kämppikseni, olis superia yllättää hän näillä lipuilla!

Jonna

Hip Hei! Minäkin mukana kisassa! Ottaisin mukaan veljeni joka on kyseisen tapahtuman suuri fani!

Emmip

Veisin festareille ystäväni,joka sai monen vuoden haun jälkeen opiskelupaikan Tampereelta.muutan itse ulkomaille aika pian, joten olisi kiva juhlistaa yhdessä kauan toivottua opiskelupaikkaa ja muuttoa! Molempien pitäisi säästää rahaa tulevia koitoksia varten, ja festariliput on aika kalliita!

Emssu

En oo aikasemmin ollu, mutta kyseiset festarit kiinnostais kovasti. Mukaan lähtis kihlattu, joka on tällähetkellä intissä (jos siis sais vapaata) :D

Anna-Leena

Osallistun! Mukaan ottaisin siskoni, mutta jos hän ei lähtisi, ottaisin mukaan parhaan kaverin, jonka kanssa muutama vuosi taaksepäin jonotimme kuusi tuntia talvipakkasessa Robinin keikalle.

Emmis

HEP!!
En ole aikasemmin käynyt Blockfesteillä vaikka musiikkityyli onkin omaani. Tänä vuonna on kyllä niin kova artistikauttaus, että pakko päästä paikalle! Mukaan tietenkin ottaisin huippu mimmikaverin!! :)

Anna

Ottaisin mukaani avomieheni. Odotamme ensimmäistä lastamme ja nämä festarit olisivat varmaan hetkeen viimeiset festarit ihan kahdestaan.

Laurap

Mukana arvonnassa! Samalla voisin tutustua ihanaan kesäiseen Helsinkiinkin. Terkuin Turkkulaine

julkki1

Ehdottomasti mukana ! Olemme haaveilleet Blockfesteistä jo kauan parhaankaverini kanssa , olisi super ihanaa yllättää hänet ja viettää unohtumattomat festarit. Varsinkin kun kesän aikana emme ole voineet viettää paljon aikaa yhdessä.

Hanski

Mä en ole ikinä ollut! Mukaan lähtisi poikaystäväni, joka myös toimii parhaan kaverin roolissa mulle :)

Ss

Viime vuonna Blockfest oli niin huikea että olisi mahtavaa päästä mukaan tänäkin vuonna! Mukaan lähtisi ehdottomasti paras ystäväni, jonka kanssa aina käymme yhdessä festareilla :)

Eleena

Vielä en ole päässyt käymään vaikka Tampereella asunkin. Opiskelijabudjetti mahdollistaa toistaiseksi vain ilmaistapahtumat, mutta ehkä tulevaisuudessa. Tai ehkä jo nyt jos osuisi kohdalle :):) Ps. Blogisi on 👌👌👌

ritao

Blockfestit on aiemmin jääneet kokematta, joten tänä vuonna voisi olla korkea aika sille, eikö?

Annika

Olisi aivan mahtavaa päästä Blockfestareilla, kun en niillä aiemmin ole koskaan ollutkaan. Mukaan ottaisi avoouolisoni, olemme yhdessä olleet viimeksi festareilla ennen kuin aloimme seurustelemaan 18-vuotiaana ja nyt 15 vuotta myöhemmin ja 14vuoden yhdessäolon jälkeen olisi mukavaa taas päästä viettämään yhteistä aikaa festareilla.

Jonnz

Hephephep! En ole koskaan ollut, mutta hinku olisi päästä. :) Miehen kanssa tulisi lähdettyä, hänen festarineitsyys menetettiin tämän kesän ruississa niin olisi hyvä jatko.

Laura1

Ehdottomasti mukana! :) Ottaisin poikaystäväni mukaan, hän kun ei vielä kertaakaan ole Blockfesteilla ollut. :)

Lotta

Oon halunnu osallistua blockfesteille jo muutaman vuoden, joten toivottavasti arpaonni nyt vaikka suosis. 😁

Fnny

Poikaystävän synttäriviikonloppu, eli hänen kanssaan lähdettäisiin juhlimaan ja nauttimaan! 😊

Miia

Mukana! Veisin parhaan ystävini viettämään mahtavan viikonlopun <3 kerran ollaan käyty, toivottavasti tänä vuonna uudestaan :)

Vierailija

HEP! Ehdottomasti mukana :) En ole koskaan käynyt Blockfesteillä, joten nyt olisi korkea aika ;)

Johanna

Hei kelpais ku ei itel oikee tänä vuonna rahaa rhkä löydy lippuihi ja haluisin päästä. Ottaisin hyvän kaverin mukaa joka ei oo ikinä käyny blockfesteil ja nyt haluusin viedä hänet sinne. Tulis todellaki tarpeeseen liput :)

Krishna

Joo mukana! :) Jostain syystä itse tykkäsin blockeista enemmän silloin kun ne oli vähän pienemmät, oli parempi tunnelma jne. mut tottakai on hienoo et on menestynyt ja kehittyy koko ajan. Niin kai sen kuuluu mennä :D

Poutinen

Festareille mukaan ottaisin mieheni. Hän on opettanut minut kuuntelemaan kyseistä musagenreä 😍 viime vuonna festarit jäi hääkiireiden takia välistä niin täytyisi korjsta tilanne. olemme käyneet blockfesteillä jo aiemmin ja meno on aina ollut mitä mainioin!

Sofiakaroliina

Hep!! :) olis hauska jatkaa jo neljättä vuotta blockeilla jammailua, tänä vuonna rahat tuhlaantuu matkusteluun eikä lippuja saatu hankittua. Mukaan nappaisin poikakaverin :)

nattis

Hep! Ottaisin mukaan poikaystäväni, joka juuri kaatui skeitatessa ja istutaan nyt päivystyksessä matkalla leikkaukseen. Hän ilahtuisi varmasti yllätyksestä, enkä tietty itsekään pistäisi vastaan lähteä :)

Jolanda

Blockfestit niin Must juttu joka vuosi, ihan mielettömän hyvät kekkerit ollut aina pakkahuoneelta asti! Siisti juttu kun on kasvanut niin suureksi, että ystävät jotka ennen ei kyseisestä tapahtumasta ole olleet kiinnostuneita niin on ensimmäisenä tänä vuonna ostaneet liput. :)
Tänä vuonna olisi kiva saada myös poikaystävä mukaan voittolipuilla!

Tessamaaria

Ehdottomasti mukana!! Mukaan ottaisin parhaan kaverini toiselta puolelta maata jota tulee nähtyä liian harvoin :-)

juuuliae

Todellakin messissä ja valmiina bailaamaan! Ekaa kertaa Blockeille suuntaamassa, mukana ehdottomasti mun mahtisfrendi Mira. Wild for the night fashion killas!

Vierailija

Ehdottomasti mukana! Haluaisin lähteä yhden hyvän ystäväni kanssa viettämään laatuaikaa ennen opintojemme alkua :) :)

Mrs T

Antaisin liput ihanalle tytärpuolelle palkaksi siitä, kun hän uhraa arvokkaan perjantai-iltansa ja tulee vahtimaan pikkusiskoa, että me päästään isänsä kanssa viettämään ensimmäistä yhteistä vapailtaa ainakin vuoteen :)

Vierailija

Hep!! Ottaisin ehdottomasti siskoni mukaan, olisi aivan mahtava päästä hänen kanssaan viettämään laatuaikaa ja käydä yhdessä ekoilla festareilla, koska en ole käynyt koskaan 🙌🏽

Vierailija

Hep! Mukaan ottaisin Siskoni jolla myös sattuu olemaan samaan aikaan syntymäpäivä. Siinä olisi mahtava lahja siskolle

Mirmirmur

No hephephep! Ehdottomasti mukaan ottaisin parhaan ystäväni Merin, jonka kanssa ollaan pariin otteeseen tuolla reivattu. Viimeksi oltiin pari vuotta sitten koska kamuni on asunut ulkomailla, nyt suomessa taas ja tähän kaikkeen olis mahis! 😍

Vierailija

Hep! Blogit on tutut niiltä ajoilta kun ne järjestettiin vielä tullinaukiolla. Monta vuotta on jäänyt välii, sillä olen käynyt 4 kesää weekendeillä. Tänä vuonna ne jäävät väliin joten tämä olisi mitä täydellisin kesän lopetus, tottakai parhaan ystäväni, kaimani ja suomen kovimman reivaajan Elinan kanssa!

RiikkaL

Oi, olispa ihanaa yllättää oma muru ja lähteä Blockeille hyppimään! Blockfest on ainoa festari jolla olen käynyt, mutta tänä vuonna uhkaa jäädä väliin opiskelijabudjetin takia. :/

Kaduli

Hep !! Poikaystävän, ite olen tänä vuonna menossa 4 kertaa eikä poikakaveri oo vieläkään lähteny mukaan, nyt sais luvan lähteä, huigeet festarit !! 😊

Henski

Hep! Olisin niin messissä parhaan ystäväni kanssa, lipuilla voisin hänelle osoittaa kuinka paljon häntä ystävänä ja ihmisenä arvostan, lisäksi yllättäisin hänet samalla hauskalla festariviikonlopulla!:) Olen itse käynyt blockfesteillä juurikin tuolta pakkahuone ajoilta asti:)

Jutta

Mukana..! Olisi kyllä mahtava tänä vuonna päästä taas blockeille kun viimeksi jäi välistä. Ja hyvä ystävä lähtisi tietysti mukaan.

Niina

Mukana! Ja ehdottomasti ottaisin parhaan kaverin mukaan, viime vuonna blockfesteillä oli hauskaa ja tästä vuodesta tulisi varmasti vielä hauskempi! :)

Jenska

I'M IN <3 Ottasin mukaan mun parhaan ystävän, kenen kanssa ei valitettavasti olla päästy tekemään mitään "kivaa" moneen vuoteen, johtuen muuttuneista elämäntilanteista jne..Joten paras ystävä kainaloon ja viettämään unohtumatonta festaria ;)

truetamperelainenkö

_Todella_ nolona, Tampereella 18 vuotta asuneena, pakko myöntää että en ole koskaan ollut festeillä mukana. Joka vuosi kateudesta vihreenä katon läpi kavereiden Facebook ja Instagram feedejä tohon aikaan vuodesta koska itse a.) oon asunut muutamaan otteeseen ulkomailla kesät tai b.) mattimyöhäsenä en oo kerenny ostaa lippuja kun oon niin tuuliviiri etten tiedä oonko paikalla ennen kuin sitten huomaan taas jääneeni rannalle ruikuttamaan.
Joten valituksesta varsinaiseen viestiin, haluaisin viedä ihanan mieheni 3-vuotis päivän kunniaksi festeille, jossa hänkään ei ole koskaan käynyt (eikä ulkomaalaisena itseasiassa millään muillakaan Suomen festareilla). Blockit olis myös paras mahdollinen tapa päättää ihana kesä Tampereella ennen opiskelujen jatkumista Kouvolassa!
Toivottavasti nähdään elokuussa!

J

Vitsit että olis mahtavaa päästä tonne - monesti on ollut suunnitelmissa, mutta aina jäänyt syystä tai toisesta menemättä! :)

Aliisa

Hep! Kattelin pari päivää sitten blockfestien artistikattausta ja innostuin vähän liikaaki!

Vierailija

Hepulis hep! Ottaisin mukaan oman rakkaani, koskan hän ei ole ikinä päässy kokemaan blockfestejä ja sitä fillistä!

Jenna867

Mukana arvonnassa :)
Blockeilla aina ollut joka vuosi,vikat kesä festarit.töissä olen ollut koko kesän,muut festit jääneet välistä.
Mukaan ottaisin parhaan kaverini jolla jäänyt myös kaikki festarit käymättä tänä kesänä.

Iida.S

HEP! Näille festeille en ole vielä koskaan päässyt. Mukaan lähtis yks parhaista kavereista joka on myös ihanan kummipoikani äiti.<3 Olis täydellinen yllätys hänelle ja pieni irtiotto arjesta tekiski hyvää :) G-Eazy olis yks niistä joka ehdottomasti haluttais nähdä!

Vierailija

Hep!! Mukaan ottaisin poikaystävän, meillä silloin juuri 8kk yhteistä taivalta takana, olisi ihana juhlia sitä festareilla! En ole ikinä käynyt kyseisillä festareilla, eikä poikaystävän kanssa olla päästy vielä yhdessä käymään missään. :)

Vierailija

Hephephep ja eiii vitsi mikä tsäänssi! Blockfest on aina kuulunut mun unelmafestareihin, ja jo tämän vuoden Blockien ensimmäisten artistijulkistuksien jälkeen olin jo varma, että vihdoin meikäläinenkin pääsee nauttimaan lempimusiikista! Hain pelkästään Blockfestien takia kesätöihin että saisin liput hommattua, mutta sitten kävikin niin että palkkarahat tipahtaa tilille vasta festareiden jälkeen..... :D Tällä näkymin en siis vieläkään rahatilanteen puolesta oo pääsemässä Blockfesteille, mutta olis kyllä älyttömän hienoa jos onni nappais tässä kohtaa. Tän vuoden artistikattaus on niin huikee, et kyllä harmittaa jos tänäkin vuonna Blockit skippaantuu. Mukaan lähtis ehottomasti mun kaksoissisko, jonka kanssa näistä festareista ollaan puhuttu jo pari vuotta mutta paikalle ei olla vieläkään päästy :)

Tytti

Siskon ottaisin mukaan - pitäny jo parina edellisvuotena mennä, mut hällä aina rahatilanne sen verran huono, ettei oo ollu mahdollisuutta. Tää olis sille ihan huippuylläri!

Kaisu

Ehdottomasti mukana! Veisin Blockeille poikaystäväni, sillä hän on aivan hillitön Nas fani!!

emmj

Olen ollut Blockeilla vaan vuonna 2010 juurikin tuohon Pakkahuone-aikaan. Ne olivat ekat festarini ja satuimpa tapaamaan siellä myös nykyisen poikaystäväni ensi kertaa. Silloin ei vain vielä tiedetty, mitä puolen vuoden päästä tapahtuisikaan. Hyviä muistoja jäänyt siis. :) Blockfest olisi mahtava festarikesän päätös! 

roosa

Ehdottomasti haluaisin mennä! Viime vuoden blockfest oli ihan unelmaa ja vanhan rakkaan uudelleen löytäminen kruunasi mahtavat keikat. Olen siis täysillä mukana arvonnassa ja kaikki paikat ristissä, jotta tänäkin vuonna pääsis kokemaan kaiken sen ja enemmän ☀

AnnaS

Paras arvonta! Mukana ehdottomasti :-) mukaan lähtis ehdottomasti poikaystäväni fiilistelemään Treetä!

Jatta

HEP! Mukaan lähtisi ehdottomasti muusikko poikaystäväni, joka ei ole käynyt festareilla sitten pariin vuoteen!

Ingguliini

Olen ollut monena vuotena Blockeilla, ja tänäkin vuonna mukana kuin peräpukama! Liput tosin uupuu vielä 😊

Kamilla

HEPHEPHEP!
Mukaan Blokkeihin ottaisin tottakai ihanan siskoni, koska ei ole olemassa mitään huikeempaa kuin siskon kanssa lämpimissä ja pimenevissä elokuun illoissa yöhön asti bailaaminen ja laatuajan viettäminen<3

Hbz

Totally in ! Ottaisin isosiskon mukaan, koska blockfesteillä ei olla oltu ja koska chekkonen! Olis huikeeta :)

smv

Voi, lähtisin enemmän kun mielelläni! Viimevuonna pääsimme parhaan kaverini kanssa vain yhdeksi päiväksi ja jäi kutkuttamaan, että lisää halutaan. Olis mahtava 18v synttärilahja meille molemmille, kun kummankaan rahatilanne ei tällä hetkellä lippujen ostoa salli..

Näytä kaikki kommentit (479)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015