Kukkia keittiössä, kukkia ikkunalaudalla, kukkia yöpöydällä, kukkia vessassa. Kukkia oli vähän kaikkialla kun tulin kotiin viikonloppuna. Poikaystäväni oli käynyt leikkimässä salaa puutarhatonttua ollessani toimistolla. Sanomattakin kai selvää, että ele oli minusta häkellyttävän ihana. Kerroin hyppeleväni pilvilinnoissa synttäriviikonloppunani ja niin hypinkin. Tavallisissa pilvilinnoissa. Käytiin syömässä ja drinkeillä. Löhöttiin sohvalla, käytiin kävelyllä, pelaamassa sulkapalloa ja biljardia. Ei tehty sen kummempia, mutta ”ei kummemmat” asiat onkin niitä parhaimpia. Mikä siinä on, että tykkään kyllä viettää muiden syntymäpäiviä, mutta omiani en ollenkaan? Joka vuosi sama homma. Ei vaan tee mieli sen kummemmin juhlia.
 

Tänään olen Kööpenhaminassa. Käymme Calvin Kleinin ja Tommy Hilfigerin pressipäivillä. Katsoin juuri, että plussa-asteet ovat reippaasti yli kymmenen siellä puolella, joten varmasti kiva päivä tulossa. Aurinkoisia Köpiskuvia täällä toivottavasti jo keskiviikkona.

 

 

// My boyfriend gave me many flowers on my birthday, what a beautiful gesture. We spent a really relaxing weekend. I never know how to celebrate my birthdays. I prefer more to celebrate other people’s birthday than my own :D
Today we r going to Calvin Klein and Tommy Hilfiger press day to Copenhagen. Hopefully, there will be a sunny day, Copenhagen is such a beautiful city.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram