*yhteistyössä Avene
 

Alan jo huomata sen vaikutuksia. Auringon.
Nuoruuden huolettomat rusketusraidat näkyy vanhempana iholla. Iholla on niin salakavala muisti. Se olematon suoja mikä nuorena levitettiin porkkanaöljyn muodossa ja suojakertoimella 2 näkyy nyt juonteina. Eihän sitä silloin tajunnut kun haviteltiin sääriin lähes kidneypavun sävyä.

Nyt ymmärtää vähän liiankin hyvin auringon vaarat. Kuinka se huomaamattomasti aiheuttaa ihossa pysyviä muutoksia jo ilman palamistakin. Sanotaan, että jopa 90% ihon vanhenemisesta johtuu auringon aiheuttamasta rappeutumisesta. Parasta olisikin levittää suojakertoimet ajoissa ennen uloslähtöä ja antaa niiden imeytyä kunnolla, mutta myönnän, tämä vaatii totuttelua.

Vinkki, tee kylpyhuoneen paraatipaikalle tilaa aurinkorasvoille. Jos ne on siinä päivittäisen ihonhoitorutiini purnukkajonon jatkeena, ei niin helposti unohda.

 

Ennen kelpasi mikä rasva tahansa, mutta ulkomaanmatka kosmetologiystäväni kanssa pisti rasvat vaihtoon! Sain sellaisia moittimisia ihoa tukkivista rasvoista, että olen alkanut olla melko valikoiva näiden kanssa. Mitä luonnollisempi ja kevyempi, sen parempi.
Ystäväni suositteli jo silloin Avenea ja millä todennäköisyydellä juuri kun olin aikeissa hankkia kesää varten uudet rasvat, sain todella mieluisan yhteistyöpyynnön Avenelta.
Näiden tuotteiden takana voi ylpeänä seisoa.

 

Avenella aurinkotuotteet on jaettu kätevästi kahteen linjaan.
Oranssin väriset tuotteet on kaikille ihotyypeille (myös herkkäihoisille) ja valkoiset 100% mineraali aurinkosuojatuotteet herkälle, sekä erityisen herkälle iholle.

Valikoimasta löytyy kattavasti tuotteita kasvoille, vartalolle, arville, lapsille. Puikkoina, suihkeina, voiteina ja mikä parasta ne ovat parbeenittomia ja iholle hellävaraisia.

 

Suosikkeja; kasvoille ja vartalolle Moderate Protection spary 20spf ja pikkupurkissa kätevästi mukana kulkeva Very High Reflex Sun Protection 50spf
 

Kommentit (3)

Mini

Ihania kuvia! Olenkin juuri etsinyt martkakokoista aurinkorasvapurkkia. Avenen tuotteet on ollut muuten käytössä, mutta vielä yhtään aurinkorasvaa ei ole tullut testattua!

Ullan

Onnistut aina luomaan niin kauniin tunnelman kuviin! Aurinkorasvat löytyy jo, mutta kuvat piti palata vielä toistamiseen katsomaan <3 Mitä kameraa käytät?

Aura

Olen miettinytkin tukkiiko perus aurinkorasvat herkän ja epäpuhtauteen taipuvan ihoni! Usein jätän sen takia rasvat kokonaan käyttämättä! En halua voimakkaita tuotteita, mutta valkoinen linja Avenelta kuulostaa todella hyvältä. Mikä niistä olisi paras?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram