Kesän ensimmäinen lyhyempi hame tuntuu alastomalta. Niin alastomalta, että vaikka puoli kaupunkia kävelisi kesäpäivänä vastaan sääret paljaina, repii silti omaa hameenhelmaansa automaattisesti alaspäin jokaisen kohdalla.

Sitä kuvittelee vilauttavansa venäjälle asti pienelläkin kumarruksella ja ristii jalkansa istuessaan niin solmuun, että saa ne näyttämään pullapitkolta.
Olin myös varma, että jokainen mummo voivotteli kohdallani mielessään, että missäs ne nykynuorison huopakalsarit on ja eikö tuokin tyttörukka vilustu kun ei ole mitään päällä.

Tätä tosin kestää vain sen pari ensimmäistä kesäpäivää. Sitten alkaakin jo pikkuhiljaa tottumaan siihen että reisien iho on kosketuksissa ilman kanssa. Siihen että ylipäätänsä jalat, hame ja kesä on olemassa.

Loppukesästä ei enää huomaa vaikka hame olisi viikon korvissa. 

 

 

// Early summer, bare legs and short skirts. Why I always feel so naked at first? 

Shirt - Zara
Denim shirt - Tommy Hilfiger
Leather skirt -  Zalando Miss Selfridge
Shoes - Zalando Iconics (-20% HERE)
Sunglasses - RayBan Clubround (HERE)
Bag - Celine
Photos: Kriselda

Kommentit (14)

Linnea

Hahha nyt alkoi naurattamaan tämä hame-episodi :D Toi on niin totta, että kun ensimmäisen kerran ottaa shortsit ja hameet kesällä esiin, niin olo on t o d e l l a alaston. Tuntuu siltä, että kaikki kyylää ja pienikin tuulenvire tai kyykky niin pakarat vilkkuu.  Loppukesästä ei sillä tavalla edes jaksa miettiä vilkkumista tai että onko jotenkin alastomana liikenteessä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah JEP :D Ja joka kesä sama homma! Veikkaanpa vielä, että kukaan ei edes huomaan onko se hameenhelma millä korkeudella ja vilahtaako vähän reittä vai ei. 

LauraH

Mä olen jo löytänyt oman sisäisen mummoni näin 29-vuotiaana ja katselen huolestuttavan usein kauhuissani kaikkia villejä nuorisolaisia, jotka mennä viilettivät loskan keskellä paljailla nilkoilla ja napapaidoissa (vai crop topeiksiki niitä nykyään sanotaan?). Tää asukokonaisuus ei herätä sellasia fiiliksiä mussa, eli saat synninpäästön ja mummo seal of approvalin. Eikä, nyt mulla on mielessä vaan vanha söpö mummohylje. Lopetan tähän.  Kiva asu piti sanomani. Hei.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

MUMMOHYLJE!! <3 Hahahaha, ihan mahtava kommennti! Kiitän synninpäästöstä :) Siihen mummoryhmään tosin minäkin varmaan jo kuulun :D

Vierailija

haha voiei toi on niin totta!!:D mulla oli viime viikolla ekaa kertaa shortsit päällä kun oli ainakin +22 astetta. Silti tuntui ihan kamalan alastomalta. Ehkä vielä kevään vaalea iho korostaa sitä kummallista fiilistä..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siis shortsithan on ihan älyttömän kynyksen takana! Varsinkin sellaset tiukat. Pitää kerätä ihan ekstrarohkeutta :D

emiliaaa

sä juoksit 10 km tunnissa mikä on aika kova aika niin hiukset auki ja yhtään hikipisaraa tai punasia poskia ei näkynyt? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha mulla oli kyllä lippis päässä juoksun aikana, mutta otin sen siinä lopussa pois kun paino ja kutitti :D Pakko tosin sanoa että olin itsekin ihan yhtä ihmeissäni miten helposti ja hiettömästi juoksu meni. En ole koskaan ennen juossut 10 kilsaa pysähtymättä eikä edes sattunut mihinkään :o

Vierailija

Hahah ihan samat fiilikset aina itellä! Hassua miten joka vuosi se takeista luopuminen ja säärien esittely tuntuu niin vaikealta. Ja itsekin aina mietin juurikin noita vanhempia ihmisiä, että mitähän nekin oikeen ajattelee :D Mutta ihana asu <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En selvästi ole siis ainoa :D Haha, ehkä me kaikki kävellään kaupungilla miettien mitä muutkin ajattelevat näistä paljaista sääristä, vaikka me kaikki ajattelemme ihan samaa :)

Tins

Ekaa kertaa kommentoin mihinkään blogiin :) heh, mutta tahdon vain sanoa että i-h-a-n-a asu, osu ja uppos. Clubroundid sopivat sinulle älyttömän hyvin!!!!

<3 lovee!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oikeasti? Jes, otan kunnialla ensimmäisen kommentin vastaan <3 Ja ihana kuulla, että asu saattoi inspiroida - se on parasta palautetta.

Kiitos :)

AnskuK

Hei wautsi! Ihan tosi, tositosi hyvännäköinen asu!

...ja palatakseni uudempaan postaukseen, mullakin oli lelukoira - Lassi laulava lintukoira - joka oli ihan tosi melkein oikea. Se oli ihan kurassa koska se piti viedä joka päivä lenkille :D

Ihanaa sunnuntaita! Toivottaa Ansku Peace&Style blogista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram