Kuinka monta tuntia saa kulutettua 1 minuutin ja 30 sekunnin videopätkään? En edes itse tiedä vastausta, nimittäin uppouduin tähän useana päivänä aina muutamaksi tunniksi, kunnes jätin sen muhimaan, jotta voisin vain tiirailla sitä taas seuraavana päivänä ja aloittaa tyyliin alusta :D

Tykkään kai edelleen tehdä näitä vähän liikaakin. Tuntuu, että pätkien näpertelyä voisi jatkaa vain tuntitolkulla. Sukeltaa videoon ja leikkiä olevansa vielä auringossa. 

 

// How many hours can i spent doing a 1-minute 30-second video clip? So many that it's ridiculess.
But maybe I just like to editi videos that much. Dive into deep editing mode and pretent that i’m still in the sun. 

Kommentit (21)

Hermana

Teillä on siellä majotuspaikan puitteet aina viimesen päälle kunnossa! Miten kukaan voikaan asua noin täydellisessä paikassa?! Joka tapauksessa oli erittäin mukaansa tempaava video. :)  Kapkaupungista on tullut postaustesi myötä sellainen matkakohde, jonne on joskus ehdottomasti päästävä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No niinpä! Olen kyllä onnekas kun ystäväni asuu tuolla <3

JA ehdottomasti kannattaa käydä Kapkaupungissa jos tilaisuus tulee. Tänne päin vaan sitten viestiä, niin jakelen mielelläni vinkkejä :D

Vierailija

Kiinnostaisi mitä ystäväsi tekevät Kapkaupungissa tyokseen? Tai millä alalla ylipäänsaä? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ystäväni puuhaavat vähän kaikkea. Koko ajan on uusia juttuja meneillä niin en itsekään pysy perässä :D Mutta pääsääntöisesti kai kaivosalalla.

inni

Inhoan vaatekyselyitä kommenteissa mutta nyt täytyy sortua tähän: Mistä on tuo ihana valkoinen mekko, jossa on olkapääaukot? Tuo mikä sinulla alussa päällä. I fell on love.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, no minä ainakin vastaan näihin kyselyihin ihan mielelläni :) Mekko on H&M:stä ja on kyllä täydellinen lomamekko. Päällä varmaan joka päivä! :D

Vierailija

Ihana video! :) Oikeen harmittaa kysyä näin ikävä kyssäri, mutta oliko sulla ikinä turvaton olo siellä missään? Etelä-Afrikassa on todella paljon raiskauksia, niin oliko sulla tiedossa alueet, joilla ei kannata liikkua vai pitääkö joka paikassa olla erityisen varuillaan?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ole ollut mitenkään turvaton olo :) Liikutaan aina ns. "hyvillä alueilla" ja pimeällä sitten autolla ym. En uskaltaisi mennä yksin kävelemään pimeällä syrjäkaduille, mutta ihan perus maalaisjärjen kanssa pärjää ja varsinkin turistialueilla :)

Jenska

Millä ohjelmalla teet näitä videoita? Tuli ihan hirvee videon teko kuume(vaikkei ole vielä edes materiaalia :D)mut kuitenkin, haluun kans tehä videoita, eli oisko alottelijalle vinkkejä ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Teen ihan Macin omalla iMoviella, koska se on niin helppo :D Kokeilin joskus Photoshopin videon editointiohjelmaa, mutta siinä menikin sitten vielä triplasti enemmän aikaa :)

Hilla

Musta on kans ihana räpeltää tällasia videoita ja niihin saa uppoamaan just niin paljon aikaa ku on vaan käytettävissä :D Aivan mahtava fiilis välittyy ton videon kautta, vielä paremmin ku kuvista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram