- SUIHKUPÄÄ-SEKOPÄÄ
Minulla on pakkomielle suihkupäistä. Enkä tarkoita nyt millään pervolla tavalla, vaan sillä, että on harvinaisen hankala löytää juuri sellaista suihkupäätä kun haluan! Miksi kauppaan ei voi rakentaa ”testaa suihkupääsi” –allasta? Sellaista missä kaikki näkisi että millaiselta paineella ja höyrysuihketoiminnolla ne pisarat sieltä oikeasti tulevat. Tähän asti olen nimittäin aina hieman pettynyt suihkun paineeseen. Kaikenmaailman ”väriä veden lämpötilan mukaan vaihtava valosuihku / rentouttava höyry monsuunisade suihkupää / 50km tunnissa painepesuri” - juttuja löytyy,  mutta ihan turhia lupauksia suihkupäät täynnä!
Ja myönnän. Omistan ehkä jo 10 erilaista.

- NAM NAM JÄNIS
Kuulemma aina kun maistan jotain, maistelen ruokaa hartaasti puputtaen. Jos pidän ruuasta, tokaisen kovalla mutta matalalla äänellä ”ÖÖ NAM” ja jatkan puputtamista.

- ÖTÖKKÄPIILOSTA
Muuttaessani viime keväänä uuteen asuntooni Helsingin Kamppiin, en tajunnut, että niiden niin ihanan tunnelmallisten vanhojen talojen ja vanhojen söpöjen lankkulattioiden mukana tulee myös sitä ”vanhan talon elämää” – eli ötököitä.
Ötökkäahdistus. Diagnosoin sen itselleni, nimittäin näin niistä jopa painajaisia! Aina kun öisin hiippailin vessaan, tuijottelin ensin lattian jokaista nurkkaa, vähän tömistelin jaloilla huutelin tyyliin ”mato matonen, tule esiin”.
Kunnes lopulta kyllästyin omaan typeryyteeni ja annoin koko asian olla. Nyt ollaan matojen kanssa jo ihan kavereita. Mitä nyt ehkä imuroin triplasti enemmän entiseen nähden.

- EVERLASTING IPHONE
En ole koskaan vielä rikkonut iPhoneani (pitääkö tässä kohtaa kirjoittaa sulkuihin, että koputan puuta). iPhoneja kolmosesta kutoseen on saattanut tippua vähän väliä, mutta koskaan edes näyttöön ei ole tullut pientä säröä.

Viimeksi pudotin puhelimeni maahan, mistä se kimposi mukulakiviä pitkin autotielle ja juuri kun olin kumartumassa sitä noukkimaan, jostain tyhjästä kaahasi auto ja ajoi puhelimen päältä!
Tai ainakin osittain. Puhelin kimposi renkaan alta takaisin luokseni ja ihmetyksekseni se oli ehjä ja toimiva. Myöhemmin poikaystäväni tosin huomasi kertoa, että puhelimeni on kokonaan käyrä. En ollut huomannut mitään, mutta se oli siis täysin taipunut renkaan alla, mutta ei ollut mennyt rikki.

 

- KIUKKUUNTUNT KAKSIVUOTIAS
Kiukustuessani poljen oikeaa jalkaa kuin kaksivuotias. Siis ihan oikeasti puristan kädet nyrkkiin, kumarrun vähän ja polkaisen jalkaa oikein antaumuksella, sellainen vihainen pikkumyy –ilme kasvoilla. Joskus poljen molempia jalkoja tömistellen ja näytän kuulemma ihan naurettavalta.

Kommentit (14)

Lilja

Mun käsittääkseni suihkun paine ei johdu suihkupäästä, vaan putkistossa olevasta paineesta (esim. mitä ylempänä kerrostalossa asut, sen pienempi paine luultavasti on) tai suodatin on tukossa, sulkuventtilit on liian tiukalla tms. :) Voithan sää pyytää isännöitsijää katsomaan tilannetta :)

Lilja, www.styleinterrupted.blogspot.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaa järkevältä :) Pitäisi muuttaa alimpaan kerrokseen, tarkistaa venttiilit ja tyytyä normisuihkuun. En koskaan edes käytä niitä sumusuihku/painesuihku nappuloita :D

Amanda

Huikeita! Välillä on tosi vaikea uskoa, että tonnäköiseltä naiselta tulee tällaista tekstiä. Kuvat ku muotijulkasusta/mallikansiosta/pinterestistä, mutta kirjoitukset arjen hupsulta koomikolta. Hämmentävää. Kai sitä ajattelee hölmösti, ettei kauneus ja hauskuus voi olla samassa paketissa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

 Haha "hupsu koomikko" :D Arjen hölmöjä juttuja ne vaan kai on. Kiitos piristävästä kommentista, ihan mahtava <3

Vierailija

Hei ihanaa, mä en siis ole ainoa joka käyttää ehkä keskimääräistä enemmän aikaa suihkun paineen yms. analysoimiseen! :D Mun nykyisessä asunnossa tilanne on omaan makuuni täydellinen; vesi tulee tarvittaessa kovallakin paineella (saa hiukset huuhdeltua shampoosta nopeammin), mutta myös "pehmeämpi" suihku onnistuu. Aina kun olen käymässä muualla, tulee hieman ikävä omaa suihkua (tai oikeastaan juuri tuota suihkupäätä ja täydellistä painetta).  Ja siis todellakin suihkupäitä pitäisi voida testata ensin!

Olen jo oppinut pitämään suihkupääfiilistelyni itselläni, yleensä sitä ehkä vähän kummastellaan heheh, mutta nyt tänne uskalsin tunnustaa ;)

Tää oli hauska postaus! :)

Anna-Maija

Haha, suihkupää-sekopää :D Se sä taidat olla, jos sulta löytyy erilaisia 10 kappaletta! Mulla ei ole edes käynyt mielessä, että voisi ostaa uuden suihkupään. :D

Vierailija

Hauska teksti. Mä kun maistan hyvää ruokaa niin suustani kuluu; Mmmm, onpa hyvää. Ja tämä on tarttunut 4vuotiaalle tyttärelleni. 4vuotiaan suusta se kuullostaa aika liikkikseltä ja onhan se ihanaa kun pieni tykkää äidin ja isin ruuista.

Vierailija

Hellä ja lempivä sumusuihku etenkin kasvoille on aivan ihanaa! Kannattaa kokeilla! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram