Olin unohtanut näyttää teille kuvia Zalandon illalliselta Villa Katayalta ja vinkata kolmesta tuolloin mielessä pyörivästä asiasta.

 

1. Olin aiemmin päivällä käynyt kampaajalla testaamassa kehutun Kerasilk-hoidon. Kesyttäisikö yksi pesu oikeasti tämän kuivaheinää muistuttavan pehkoni ja pysyisikö hoito hiuksissa oikeasti miltei kymmenen pesua?
Kymmenenteen pesuun en ole vielä päässyt, mutta eipä hiukseni koskaan ole kerännyt niin paljon kehuja kuin tuona Zalando-iltana. Naureskelin hieman itsekin omalle vastaukselleni. Ei en ollut värjännyt tai leikannut. Olin vain käynyt pesemässä ne kampaajalla.
Kerasilk-pesussa mikä osoittautuikin olemaan todellinen kiireisen arjen ja juhlakauden pelastaja. Hiukset ovat vieläkin todella sileät, mutta tuuheat.

 

2. Zalandon illallisella oli kunnia päästä syömään Teemu Laurellin kokkaamia luomuksia. Olin aivan haavi auki siitä miten joka ikinen ruoka alkuruuasta pääruokaan oli ehkä parhaimpia maistamiani pitkään aikaan. Menu sai koko pöytäseurueelta niin ison aaltokehun, että oli pakko vielä illan päätteeksi tarkistella kokeilta missä kokit oikein työskentelivätkään nykyään? Saatiinkin kuulla positiivisia huhuja - pian avataan kokonaan uusi paikka Helsinkiin. Jotain ihan uutta! Uskoisin, että tätä paikkaa on ehdottomasti pidettävä silmällä.

 

3. Mustavalkoisessa kollaasissa kanssani sekoileva ystävä ja kollegani Kira oli tuona päivänä kirjoittanut postauksen siitä mitä bloggaaminen pitää oikeasti sisällään. Kehuin illallisella Kiran tekstiä ja mietin, että pitää muistaa se teille myöhemmin myös linkata. Tässä se nyt olisi.
Itsehän en tätä hullunkurista työtä olisi osannut yhtä fiksusti tiivistää, tai ehkä edes pukea sanoiksi mitä se pitää sisällään. Propsit Kiralle.

 

 

Kiitokset vielä loppuun Zalandolle, Polhemille ja muilla kollegoille aivan ihanasta illasta. Sannin laulaessa livenä ennen illallista, kylmät väreet hiipivät oikeasti pitkin kehoa ja mietin jälleen kerran miten onnekas olen. Enkä tarkoita nyt vain tuota iltaa ja tapahtumia - vaan tiedättehän, joskus on vain niitä hetkiä kun tajuaa pysähtyä ja ajatella vähän kaikkea. 

 

 

Henkilökuvat & kollaasi - Kira Kosonen

 

Instagram - juliatoivola
Snapchat - juliatoivola
Facebook - JULIA Toivola

Kommentit (4)

Jonna

Hei! Tykkään blogistasi todella paljon, mutta tämä uusi ulkoasu on oikeasti todella sekava. :o Toivottavasti sitä parannetaan ja pian. Tiedän, että tämä ei valitettavasti ole sinun käsissäsi... 

Enivei, kiitos kun jaksat höpötellä meille. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedän :/ Itseänikin häiritsee pohjassa moni asia, mutta onneksi niitä parannuksia on luvassa! Uskon, että tästä tulee vielä hyvä ja paljon selkeämpi. (Toivottavasti pian!)

Kiitos kun jaksat silti lukea <3

Ensa

Mistä mekko? Ihana toi viimeinen kappale, sillä monesti meillä todellakin on asiat niin paljon paremmin kun osataan edes ajatella. <3 Ollaan kiitollisia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram