Okei, puolet on niistä minun, muuta JES mikä meininki oli edellisen postauksen kommenttipuolella. Teki mieli puhaltaa läppärin päälle serpentiinirullia ja aloittaa vappu ajoissa, nimittäin niin kiva fiilis niistä tuli. Siellä on ihan huikeaa porukkaa ja halusin tulla vielä erillisen postauksen muodossa sen sanomaan.
Iso kiitos.

 

Oli myös jotenkin helpottava kuulla, että kommentointi on isolla osalla vähentynyt sen takia, että blogien lukeminen on lisääntynyt. Mielestäni se on vain positiivinen asia ja ymmärrän täysin ettei ole aikaa kertoa mielipidettään jokaisen tyylilyylin uudesta takista tai Fit forevörin treenikalenterista. Menen itsekin välillä ihan sekaisin oman lukulistani kanssa missä milloinkin Penat leipoo pullia, Liisa on ostanut laukun, Reijat on raskaana ja piiat pohdiskelee kuinka hieno on snapchatin uusi filtteriperuna.

Havahdun itsekin kommentoimaan vain jos aihe on jotenkin todella erikoinen, tai kuvissa on jotain ihan erikoisen upeaa. Sen pitäisi olla nykypäivänä jo miltei taivailta leijuva itse Jumala, nimittäin sen verran huikeaa kuvasaldoa tuottaa nämä ihanat kollegat. Mielestäni on kuitenkin pääasia että tuottaa jotain ja ihmiset lukevat, osa aina inspiroituu, toiset selaa, jotkut pohtii. Ala on kasvava ja opettava. On kiva olla siinä mukana ja varsinkin noin huikeiden lukijoiden kanssa.

 

Ja mitä tähän meidän sivuun tulee. Blogipohja ei varsinaisesti ole saanut hurraa huudoilla varustettua vastaanottoa ja ymmärrän sen täysin. Jossain vaiheessa saimme tehtyä muutoksia ja meininki vähän selkiintyi, mutta hienosäätöä tai rankempaa vasaraa kaipaillaan vielä paljon. Edelliseen postaukseen tuli paljon hyviä pointteja koskien sivun ongelmia ja olen ottanut ne kaikki ylös ja laittanut eteenpäin. Palautetta voi aina laittaa myös lisää – on hyvä tietää mitkä kohdat reistailee ja ärsyttää teitä. Tulen tänne sitten heti huutelemaan kun/jos koodaustunnelissa alkaa näkyä ongelmakohdille vihreää valoa.

 

P.s Bloglovinin sekoilu korjautuu seuraavan saitin tuotantopäivityksen yhteydessä. Niitä tehdään kuulemma muutaman viikon välein, joten valitettavasti en tiedä lenteleekö postaukseni siellä kuperkeikkaa vielä pari päivää, vaiko sen lähes pari viikkoa :( 
 

P.p.s Kumpa olisin megakoodari velho! Taikoisin kaikille heti upeat uudet selkeät aina toimivat sivut. Ei bugiörkkejä tai epäselvyyksiä.
 

P.p.p.s Olen oikeasti ihan hemmetin hyvällä tuulella. Ei haittaa kodin sotku, laskupino tai kauhean makuinen vesipuolukkaspirulinasmoothie mitä yritän saada väkisin kurkusta alas. Teidän kommentit ja tsempit oli niin huikeita, että hymyilen tässä hölmönnäköisenä varmaan pari viikkoa. 

Kommentit (17)

Salla

Täällä ollaan! Ja hyvinkin totta mitä sanoit, blogeja on niin paljon, että aika harvoin sitä innostuu kommentoimaan... Itse kaipaisin enemmän sellaisia tavallisia arkipostauksia. Täydelliset editorial-tyyppiset valokuvat kun tuntuu niin täydellisiltä, että niihin on vaikea samaistua. Sinänsä jopa ärsyttää, että suurin osa blogeista on nykyään juurikin näitä täydellisiä-kuvia-täydellisiä-ihmisiä-mainoksineen...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Juurikin näin, tiedän tunteen. Tuntuu, että välillä kaikki on niin täydellistä kaikkiallla että ihan normipostaus alkaa näyttää sotkuiselta :D Ehkä me ollaan jossain liian kauniissa oravanpyörässä, mistä olisi todella virkistävää vähän hypätä poiskin välillä :)

Miisuliii

Miekin haluun sanoa vielä, että vaikka en koskaan kommentoikaan mitään, oot ehottomasti mun lempibloggari. :) sulla on hyvä asenne, tyyli ja tykkään tosi paljon sun tavasta kirjottaa. Kaiken lisäks oot vielä huippukaunis ja saat mun päivään aina uutta energiaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihanaa että laitoit ja kiva jos tämä hyvä tuuleni on tarttunut sinnekin :D Täällä ollaan vieläkin ihan iloisen pirteä vaikka kello on jo kohta 02 :D

K-

Vielä oikeastaan edelliseen postaukseen kommentti kommentoimisen vähyyteen. Itselläni ainakin kommentoiminen vähenee selkeästi jos postaus on es. tapahtumasta, jossa on ollut useita bloggareita. Kun lukee samasta aiheesta monesta eri näkökulmasta tulee tunne että se on jo aikalain käsitelty. Mutta kommentoimaan innoittaa nimenomaan erityisen uniikki tarina tai erikoisemmat kuvat. Onneksi sulla on paljon ihania tarinoita! Kuten sun unista, hassuista tapahtumista ym. Ne on sitä persoonallisuutta, jota blogilta kaipaan! Mutta kun lukee 5 postausta samasta pressitilaisuudesta, niin... No, selväksi tuli :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua älä kannusta unipostaukseen, nimittäin niitä riittäisi joka aamu :D Sen verran outoja seikkailuja tapahtuu unten aikana. Ei, mutta tosi kiva oikeasti kuulla, persoonan pitää näkyä blogissa vaikka juoksisikin sitten jokaisessa pressitapahtumassa :)

Emmaliila

Heippa! Mää muistan ku löysin sun blogin joskus sillon ku nimi oli vielä ocjulia. Luin varmaa yhteen putkeen kaikki postaukset mitä sieltä sillon löyty!:D Siitä lähtien mää oon täällä melkeenpä päivittäin vieraillut ja enköhän vastaisuudessakin vieraile:) Sää oot Julia hyvä tyyppi ja sussa on persoonaa, anna sen näkyä aina kirjotuksessa! Piä kiinni tosta sun jutusta ja tavasta tehä blogia. Nykyään niin monet blogit melkee sekottuu jo toisiinsa... Ja vitsi mää ymmärrän että kommentit ois varmasti tervetulleita jos on käyttäny aikaa ja vaivaa postaukseen! Omasta työstä tahtoo saada palautetta ja se on oikeen:) Yritetään me lukijat tsempata siinä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana ihana Emmaliila <3 Pidän ehdottomasti kiinni omasta jutustani kynsin ja hampain. Näiden kommenttien myötä vielä tuplasti enemmän. Kiitos :)

Millis

Heippa! Samaa ajatusta täälläkin suunnassa tuon kommentoinnin suhteen kuin monilla muillakin. Kun lukee päivässä toistakymmentä blogia ja kiireessä lukeminenkin menee enemmän sellaisen bussissa selailun puolelle, ei aina löydy aikaa tai innostusta lähteä kommenttiboksin puolelle. Nyt, kun nostit tämän esiin, niin tämä tietenkin tuntuu vähän tyhmältä - kommentithan ovat teille bloggaajille vähän kuin palautetta tehdystä työstä, ja ymmärtäähän sen itsekin, että jos omastä työnteosta ei koskaan saa mitään feedbackia, niin homma alkaa maistumaan vähän puulta! Tosi hyvä siis, että nostit ton aiheen esiin - sai ainakin omat ajatukset vähän uurille raiteille. :)
Blogialustavn ulkonäöstä olen ollut jo pitkään vähän hämilläni. Luen blogeja usein iPadillani, ja ainakin tämän laitteen kautta blogialusta on aika epäselvä. Fonttikoot eri teksteissä eivät mielestäni ihan matchaa, ja varsnkin postauksien teksti on fonttikooltaan aika suurikokoista sivun muihin ilmoitusteksteihin nähden. Myös se, miten jokaisen postauksen jälkeen luetellaan kuvineen suosituimmat postaukset, epäselventää mielestäni postauksesta toiseen siirtymistä. Voisivatko nämä suosituimmat postaukset näkyä vain kerran esim. sivun sivubannerissa? Voi olla, että nämä jutut häiritsevät vain omaa silmääni, mutta tällaisia olen miettinyt pariin kertaan, kun olen postauksiasi lukenut. :)

Ihanaa kevään jatkoa! Jatka samaan malliin - oot ollut yksi mun suosikkibloggaajista jo useemman vuoden ajan!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva, että postaus herätti ajatuksia ja itselleni tosiaan kommentit ovat ihan mielettömän tärkeitä. Oli ne millaisia kommentteja tahansa :)

Ja joo siis apua tämän alustan kanssa. Ollaan tästä nyt puhuttu todella paljon Cosmolaisten kanssa ja onneksi/toivottavasti muutoksia voi tehdä ja pian! On ollut kaikillesilmiä avaavaa lukea teidän kommentteja joten iso kiitos siitä. Fontti ja tuo suosituimmat postaukset palkki pois postauksien välistä heti ensimmäisenä korjauslistalla!

Kiitos vielä kivasta kommentista ja ihanaa kevään jatkos myös sinne :)

Inaaya
Liittynyt24.11.2015

Itsellekin kommentit on tosi tärkeitä ja välillä jos niitä ei saa, iskee sellainen tunne, ettei kyseisestä postauksesta oltaisi pidetty. Mutta sitten taas toisaalta kommentoin itsekin tosi kehnosti muihin blogeihin, vaikka kuinka tykkäisin postauksesta. Vaikka joku postaus olisi todella hyvä ja mielenkiintoinen, joskus ainoa asia mitä siitä jää sanottavaksi on ''kiva postaus'' ja jos sellaisia kommentteja löytyy jo kymmeniä, niin tuntuu turhalta pistää sitä omaa samanlaista kommenttia kaikkien niiden muiden joukkoon. 

http://fashionbyina.blogspot.nl

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram