Yhteistyössä Kalevalakoru*
Photos: Monan Salminen

 

 

Muistan ajan kun olin allapäin ja paras ystäväni Saara lähetti minulle lahjan Etelä-Afrikasta. Kultainen todella hento pieni rannekoru, missä oli pieni ympyrä. Avasin paketin yksin autossa ja rupesin ehkä vähän jopa itkemään. Ihan vähän vain. En sitä pahaa oloani, vaan sitä kaunista elettä. En ole ottanut korua pois ranteestani tuon päivän jälkeen.

 

Muistan kun erosin pitkästä suhteesta ja Kira soitti tulevansa kylään. Ei kysellyt muuta kuin, että tuoko vihreää teetä vai viiniä. Vastasin viiniä. Kira tuli, kannusti eteenpäin ja kertoi universumista. Tuli paljon parempi olo.

 

Muistan kun näin Kampin kauppakeskuksessa kauniin tyylikkään tuntemattoman tytön jonka hyvä energia oli käsin kosketeltavissa. Mietin miten hän sopisi eräälle hiljattain eronneelle miespuoliselle ystävälleni, ja miten hauska tyttöön olisi tutustua.
Ei mennyt kauaa kun sain ystävältäni viestin, että hän on iskenyt silmänsä erääseen kauniiseen stailistiin. Kriseldaan. Tyttö Kampista ja tyttö näissä kuvissa. Heistä tuli pari ja meistä tuli nopeasti ystäviä. Intuitioni tuntemattomasta tytöstä hyvine energioineen oli täysin oikea.

Sitähän se ystävyys on parhaimmillaan. Muistamista, kannustamista ja hyvää energiaa.
Kuinka kiitollinen saa olla, että vielä aikuisiässä voi löytää ihania uusia ystäviä, ja että vanhat säilyvät vaikka välissä olisi puoli maailmaa.

 

 

Halusin jakaa nämä muistot teille yhdessä Kalevalakorun #oletvaloisan-kampanjan kanssa.
Kuvissa kaulassani näkyvä hopeinen kaulakoru ja Kriseldan korvakorut ovat muotoilija Tiina Arkkon suunnittelemia.
”Suunnittelemassani korussa kehäkuvio kuvastaa ystävyyden ikuisuutta, joka tuo elämään valoa ja lämpöä”.

Hassu sattuma, että Saaran lähettämässä rannekorussa on samantyyppinen ympyrä ja se on tuonut paljonkin valoa ja lämpöä. Koruilla on se taika, niissä on tunnetta.

Muistakaan ystäviänne <3

 

 

Kiitos Kriselda mallina toimimisesta ja lahjakas Mona kuvista. 

 

Kommentit (4)

Riin

Ihania kuvia. Pitäisi itsekin ottaa välillä kunnon ystäväkuvia nopeiden selfieiden sijaan =)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, meillä oli hyvä tiimi :) 

Tässä ammatissa onneksi tulee ikuistettua matkoja, ystäviä ja (todella paljon liikaa omia kuvia :D), mitä on kiva katsella myös jälkikäteen. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram