Viimeksi käytin vyölaukkua Linnanmäellä 10-vuotiaana. Sinne sai markat ja metrilakut kätevästi mukaan, eikä laukkua tarvinnut jättää minnekään lokeroon, kun sen sai käännettyä kyljen puolelle siksi aikaa kun huvipuistolaitteen turvapuomi painoi mahaa. Laukku oli tummanvihreä ja mielestäni aika ruma - hieman liian isokin, mutta ei ollut onnistunutta lintsipäivää ilman tuota laukkua.
Talvet sitä säilöttiin laatikossa käytettyjen ja rypistyneiden linnamäkirannekkeiden seurana ja kaivettiin taas keväällä esiin odottamaan kesän ensimmäisiä vuoristorata-ajeluja.

 

 

Kuten muotivillityksillä on tapana, on tämäkin lähes ”junttiasuste” –maineeseen päässyt vyölaukku tehnyt näyttävän paluun. Kuka olisikaan uskonut?
Itse olen bongaillut vyölaukkuja jo vuoden verran eri muotisivustoilla sekä katukuvassa ja pikkuhiljaa ajatus vyölaukusta ja käsien vapaudesta alkoikin taas tuntua yllättävän kiehtovalta :D Eivätkä ne oikein puettuna näytä hullummilta. Varsinkin vyölaukku/jakkupuku kombo on mielestäni ihana.

Joten, eipä mennyt kaukaa kun minäkin liityin vyölaukkujengiin ja ihan turrena pyörin näissäkin kuvissa Nizzan vanhassakaupungissa vyölaukku ojossa.

 

 

Mitä mieltä te olette vyölaukuista? Toivotteko, että ne eivät olisi koskaan nousseet ysärihaudasta vai fiilistelettekö laukun tuomaa käsien vapautta?

P.s ihan nostalgiahuumassa aion todellakin mennä tänä kesänä lintsille uuden vyölaukkuni kanssa.

 

 

Belt bag - Gucci
Jumpsuit - Nelly (here)
Shoes - Nelly (here)
Sunglasses - Céline


Photos: Kira Kosonen

Kommentit (4)

Hefe

Siis aivan ihana yhdistelmä! Sopii niin hyvin tuon haalarin kanssa! Itsekin alkanut syttymään vyölaukkuihin. Eiköhän sellainenkin tule hankittua. Muutenkin olen fiiliksissä ysärin paluusta!

Aino

Siis nää on ihania, varsinkin just nää Guccin (ehkä oon vaan somen aivopesemä :D). Niin söpö asu!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, osittain somen aivopesun tuloksena tuo vyölaukku roikkuu nyt tuossa omalla lantiolla 😂
(Mutta lohduttaudun sillä, että kerrankin kätevä muotivillitys jos ei muuta 🙈)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat