Eikö ole hassua, miten pienenä tykkää nukkua mitä erikoisemmissa paikoissa. Majassa, tyynykasoissa, pussilakanan sisällä. Jopa komerossa?
Teininä puolestaan, noh enimmäkseen sängyllä, mutta sängyn patjalla ei ainakaan itselleni ollut mitään väliä ja eriparilakanoita vaihdettiin vasta kun äiti tuli huutamaan, että siellä alkaa kasvamaan kohta joitain olioita.
Ja sitten taas vähän vanhempana aletaankin yhtäkkiä kiinnittämään huomiota patjan paksuuksiin, peiton ja tyynyn laatuun, materiaaleihin ja väreihin.

Taidan olla juuri se esimerkkitapaus, joka on nukkunut tiensä komerosta untuvaan. Ennen koko sängyllä ei ollut juurikaan väliä, mutta nyt vanhempana en keksisi mitään parempaa kuin kömpiä kunnon peittojen alle pehmeisiin lakanoihin ja laskea pää laadukkaisiin luonnontyynyihin.

Harmi vain, etteivät ne untuvaunet ole halvimpia mahdollisia. Laadukkaat petivaatteet voivat maksaa maltaita ja siksi olenkin yleensä päätynyt tyynyostoksille hyvää hinta/laatusuhdetta tarjoaviin myymäläketjuihin kuten Jyskiin.

Päivittäessäni uuteen asuntoomme petivaatteita, huomasin Jyskin tutun petivaatevalikoiman lisäksi kaupassa paljon muitakin kivoja tuotteita. Vaaterekkejä, tuoleja, yöpöytiä, piensisustustuotteita. Ajankohtaisella suunnittelulla, mutta ei liian isonumeroisella hintalapulla varustettuna. Nämä seuraavat tuotteet lähtivät koristamaan meidän makuuhuonetta :)

 

Yöpöytä Ilbro 
Koristetyyny Breiull
Antiallerginen untuvapeitto Twinflower
Antiallerginen untuvatyyny Twinflower
Pussilakanasetti Alexa
Sijauspatjalakana Kronborg
Päiväpeitto Hirsholm

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Jyskin kanssa
 

Kommentit (7)

Vierailija

Pidän blogistasi ja erityisesti kuvistasi suuresti, mutta nyt pakko sanoa kaksi juttua. Ensinnäkin tuosta untuvasta. Tiedätkö kuinka untuvatuotteet valmistetaan? Niihin tarvittavat höyhenet revitään irti eläviltä linnuilta suurta tuskaa tuottaen, sillä repimisen jäljiltä uudet höyhenet kasvavat kuulemma paremmin verrattuna siihen että ne leikattaisiin. En itsekään mikään kasvissyöjä ole, mutta muutama vuosi sitten tästä aiheesta luettuani lakkasin itse ostamasta mitään untuvatuotteita.
Toiseksi, tällaisten ns. normielämään liittyvien postausten julkaiseminen Balilta asti saa miettimään eikö lomalla olisi siellä parempaakin tekemistä? Itse keskittyisin ainakin nauttimaan lomasta siellä. Tosin loma-aiheisia kuvia näkisinkin mielelläni ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, kiitos kommentistasi.
Nyt on pakko myöntää, etten tiennyt tästä untuvatuotteiden nurjasta puolesta. Aion ehdottomasti tarkistuttaa näiden tuotteiden valmistustavan. En tietenkään halua tukea mitään sellaista.

Ja haha juuri siksi näitä "normielämän" postauksia tuleekin nyt koska olen lomalla ja ne on kirjoitettu etukäteen kotona :) taisinkin juuri lähtöpäivänä kirjoittaa että lomalta tulee näitä ajastettuja postauksia.
Vain yhden työjutun joudun täältä käsin kirjoittamaan ja kuvaamaan koska deadline sattui juuri lomalle, mutta pakko myöntää että on ihan kivakin työskennellä tropiikissa :D

Vierailija

Joo ainakin silloin muutamia vuosia sitten kun itse asiasta luin, niin Animalian mukaan ei ollut olemassa sellaisia untuvatuotteita joiden valmistustavan inhimillisyydestä voisi olla täysin varma.
Mutta ihanaa lomailun jatkoa sinulle sinne :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Habitatista :)

Taidettiin muuten ostaa viimeinen kappale tuota lamppua, mutta ehkä vastaavaa on tullut lisää taas :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram