The Butcher's Daughter. Hypetetty ja instagrammattu ”terveyskahvila”. Odottelin avokadotoustitaivasta, matcha-pannukakkupippaloita ja mielettömiä supersmoothieita, mutta sainkin vetisiä smoothieita, kuivia pannareita ja mauttomia avokadoleipiä. En voi edes vedota nirsouteeni, nimittäin koko meidän pöytäseurue oli hieman hämillään tästä aamiaisesta. Lista vaikutti niin lupaavalta (jos ei lasketa annosten perässä komeilevia hintoja), mutta ruoka olikin todella vaisua. Mistäköhän kahvilan suosio? Ehkä tilasimme vain vääränä päivänä väärän aamiaisen, mutta en kyllä aio mennä antamaan uuttakaan mahdollisuutta. Tämä kaupunki on pullollaan niin ihania kahviloita, pitää kokeilla mahdollisimman monta uutta :) Jos teillä tulee mieleen mitään ihania aamiais/brunssipaikkoja, niin vinkatkaa <3

 

Tänään pakattiin matkalaukut ja rullattiin ne hotellilta meidän AirBnb kämppään. Tultiin tänne tosiaan Lidlin vieraina Heidi Klumin malliston lanseeraukseen lähes 20 hengen tyttöporukalla. On ollut niin hauskaa, suurkiitokset Lidlille matkan järjestämisestä. Päätettiin, että halutaan vähän pidentää hauskuutta, joten jäätiin omatoimisesti asustelemaan tänne vielä viideksi päiväksi AirBnb kämppään yhdessä Saran, Mariannan, Elisa, Jennin, Jekun ja Kiran kanssa. Täällä on todella hyvä fiilis, koko kaupungissa on! Alan todella lämmetä New Yorkille. Onneksi meillä on vielä monta päivää jäljellä täällä seikkailla :)

 

 

Bomber & skirt - Esprit
Top - Zara
Sunglasses - Céline (HERE*)
Shoes - Gardenia Copenhagen
Photos of me: Kira Kosonen

Kommentit (23)

Vierailija

Tästä tuli mieleen että bloggaaminen ja lifestyle on jotenkin "halpaa". Sen sijaan että asut NY:ssa 5 päivää ja palaat kotiisi vuokrakämppään, eikö kannattaisi tehdä työtä/sijoittaa jne. niin että pikavoittojen sijaan voisi vaikka muuttaa nykiin/vuokrata/ostaa sieltä kämpän jonain päivänä? Bloggarin työ muistuttaa paljon opiskelijan elämää - ei ole pysyvää päivärytmiä, käydään ilmaistapahtumissa syömässä ja juomassa, asutaan vuokralla ja käydään joskus ulkomailla mutta mikään ei ole pysyvää/ ei ole pitkän ajan tavoitteita. Bloggarin uralla kun ei voi edetä minnekään. Itse kaipaan jotain pysyvää iän karttuessa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei kiitos kommentistasi ja mielenkiintoisesta pointista :)

En halua muuttaa Nykiin, mutta olen kyllä koko ajan säästämässä omaa Helsingin asuntoa varten. Kaikilla ihmisillä on omat elämäntilanteensa, oli bloggaaja tai ei, joten meitä on hieman vaikea laittaa yhteen muottiin. Tiedän monia bloggaajia jotka ovat ostaneet oman asunnon ja "edenneet urallaan" :) Tiedän myös monia jotka nauttivat bloggaamisesta nyt, mutta on sitten myöhemmälle ihan muita elämän suunnitelmia.

Vierailija

Kiitos asiallisesta vastauksesta :) Hienoa, että bloggarina voi säästää omaan asuntoon. Ymmärrän hyvin, että monilla voi olla blogiuran jälkeisellekin elämälle suunnitelmia varalle, tietysti jokainen toteuttaa itseään tässä ja nyt, ja jokaisella on oma tärkeysjärjestys asioille. Tuli mieleen, että Linda Juholaa ihailen siinä miten hän on pystynyt yhdistämään kauppakorkean/työn ja bloggaamislifestylen ja sitä miten hän on esim. sijoittanut omaan asuntoon.

Vierailija

Mutta onpahan kyllä todella söpö kahvila!

Edelliseen kommenttiin, jokaisella on toki omat tavoitteensa, mutta kumpi lopulta on järkevämpää, omaisuuden vai kokemusten haaliminen. Kaikki voi mennä hetkessä, kuten nyt on saanut seurata, kuinka hurrikaanit riehuvat ja ikänsä raataneilta ihmisiltä on mennyt kaikki maallinen omaisuus. Mukaasi katastrofissa voit ottaa sen minkä jaksat kantaa. Se oma asuntokin voi olla homeloukku tai ihan mitä vaan voi tapahtua. Elämä on elämistä varten, ei tavaran keräämistä varten.

Suvi

Pisteet tälle kommentille! Ensimmäisessäkin kommentissa oli toki oma pointtinsa, mutta itse kallistun myös tälle linjalle että elämästä kannattaa ottaa mahdollisimman paljon irti hetkessä, mitään takeita meillä ei huomisesta ole.

Vierailija

Ei se, että säästää tulevaisuutta varten ja omistaa asunnon estä elämästä nauttimista. Toki niin on, jos elämästä nauttimista on vain rahan tuhlaaminen, pikavoitot ja matkustelu. Joku voi nauttia elämästä pitemmän ajan tavoitteilla ja uralla kuin bloggaus :)

monaveronika

En ole koskaan aikaisemmin jaksanut tarttua kielioppivirheisiin kenekään postauksissa, sillä en ole itsekään suomen kielen asiantuntija, mutta tämä joka ja mikä -sanojen väärinkäyttö useilla bloggaajilla häiritsee. "Mikä" viittaa aina koko edeltävään virkkeeseen, esim. "Ruoka oli pahaa ja kallista, mikä saa minut ihmettelemään kahvilan hypetystä", ja "joka" vain edeltävän virkkeen viimeisimpään sanaan, esim. "The Butcher's Daughter on trendikahvila, jonka hypetystä en tajua".

Mutta itse postauksen aiheeseen, tuo on kyllä totta, että monet hypetety paikat eivät vastaakaan odotuksia. Tuokin kahvila on sisutettu kivasti ja jos annokset ovat hienoja, joten ne ehkä päätyvät instagramiin täysin visuaalisessa mielessä, ja ruuan huonota tasosta jätetään mainitsematta? Onneksi NYC tarjoaa varmasti hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia paikkoja. Mukavaa reissun jatkoa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, kiitos paljon kun korjasit :)

Kerroinkin juuri täällä tytöille, että minusta on ihanaa, miten lukijat korjaavat tekstejäni. En voi väittää, että kielioppi olisi vahvuuteni, joten teiltä on saanut niin paljon hyviä vinkkejä ja korjauksia. 

Vierailija

Heippa! Asuin Nykissä viime syksynä pienen pätkän töiden takia, ja tällöin kävin myös tuolla. Ja aivan samaa mieltä! Avocadoleipä oli mautonta ja kananmuna liian raakaa. Suosittelenkin käymään enemmin Bluestone Lanella brunssilla, ihan mieletön! Ja Ruby'sissa syömässä bataattiranskalaiset, parhaat mitä olen ikinä maistanut! Bluestone Lane on Greenwich Villagessa ja Ruby's SoHossa. :)

Vierailija

Moi! 

Täällä kirjoittelee yksi kielinatsi, jonka oli pakko päästä kommentoimaan otsikkoasi, niin pahasti se korviin ja silmiin särähtää. :D Olisikohan "Trendikahvila, JONKA hypetystä en tajua" oikea muoto ;) 

Kiitos kiitos ja ihanaa alkavaa viikkoa! :) 

Nico

Moro! käykää katsastamassa semmoinen kuin cafe 28 sijaitsee E 28th st ja 5 avenue kulmassa. Sieltä saa ihan mitä vain voi toivoa, on lämpöisiä ruokia/kylmiä ruokia, patonkeja, tortilloita, valmiita hedelmiä leikattuina sopiviksi suupaloiksi, keittoja, sushia, burgereita, sämpylöitä, smoothieta, jälkiruokia ja tusina erilaista kahvilaatua. Paras ja monipuolisin kahvila missä minä olen käynyt maailmalla =) t:reissumies Treelta

Vierailija

Moikka! Sama homma, toinen jota olen monesti ihmettelyt on Jack's Wife Freda. The Smilen aamupala on yleensä ollut hyvä, mutta viime reissulla totaali floppi. Sen sijaan Balthazarin ja Mercer Kitchenin aamupalat olivat viimeksi hyviä!

Inga

Aina kun puhutaan brunsseista, mun mieli kääntyy Tukholmaan. Siellä on erityinen brunssipaikka. Tosin myös liian piiitkät jonot, joten mainintakin on turhaa. Ja aina on suomalaisia joukossa. Niin ihania kuin West Hollywoodin ja Santa Monican brunssit oli, ei oo Tukholman voittanutta.

Anki

China Townissa sijaitseva Dimes on ihan mun lemppari. Pikkuruinen terveyskahvila hiukan syrjässä, mutta ruoka on taivaallisen hyvää ja halpaa!

Vierailija

Hei,

mikä oli teidän kokemus airbnb-kämpistä? Nykissähän käsittääkseni ei saisi vuokrata kämppää alle kuukaudeksi eli otitteko riskin ettei kukaan naapuri satu ilmiantamaan teitä? Itse tuon takia olen pelannut varman päälle..

Minna

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei,

En itseasiassa tiennytkään ettei siellä saisi vuokrata kämppää alle kuukaudeksi :D

Hupa. Mutta ei meillä tosiaan ollut mitään ongelmia. Samassa talossa oli muitakin AirBnB kämppiä, niin ehkä siellä rennompaa. :D Vaikea sanoa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram