On jo pidemmän aikaa pitänyt laittaa tätä postaussarjaa pystyyn. Tai pikemminkin jatkaa siitä mihin joskus jäätiin.
Treenikalenterin katoamiselle oli hyvä syy – treenaamattomuus, tai hyvin epäsäännöllinen treenaaminen. Tyhjillä kalentereilla on vähän turha päivitellä.

Onneksi syksy tuo mukanaan rutiineja ja myös uusia treenikamppiksia. Tällä hetkellä käynnissä on omien Kayla Itsenes -treenien lisäksi Vitamin Wellin bootcamp, sekä vanhan Adidasjengimme yhteinen Core-torstai.

Vitamin Well bootcampin idea on testata erilaisia uusia liikuntakeskuksien ryhmätunteja (superhauskaa), ja torstaina taas tutustua vanhan adidasheimomme kanssa Coren maailmaan (rankkaa, mutta kivaa).

 

Treenijutut ovat olleet toivottuja ja ajattelin, että ehkä näistä tuntitestailuista ja treenikalentereista säteilisi jonkinlaista treeni-inspista myös sinne ruudun toiselle puolelle.
Ajattelin availla myös postauksen lopussa enemmän jotain *tähdellä merkittyä tuntia, tai treenipäivää, niin pääsette hieman paremmin mukaan siitä mitä treenit sisältää.

 

VIIKKO 40

MA
30 min Kayla BBG Vatsa + käsitreeni
TI
60 min Vitamin Well bootcamp AIR AKROBATIA *
&
25 min HIIT juoksutreeni matolla
KE
Kayla BBG jalat 30 min
TO
Lepopäivä (Core peruuntui)
PE
25 min 5 KM juoksumatolla

LA
30 min 5KM ulkolenkki
SU
30 min Kayla BBG kokovartalotreeni + 20 min lämpö juoksumatolla

 

 

 

*AIR YOGA / AKROBATIA
Olin pitkään halunnut testata juuri tätä tuntia Esport Bristolin valikoimasta, mutta pakko myöntää, että olin sen jälkeen hieman yllättynyt. Luulin liiteleväni sujuvasti katonrajassa, mutta nopeasti minut potkaistiin alas hammocin reunalta. Olinkin siinä aivan surkea! Haha. En todellakaan päässyt sulavasti pyörteen kautta hyppäämään katosta roikkuvan liinan varaan, ja sain myös nopeasti huomata miten vähäiset käsivoimani olivatkaan, kun eteen tuli kaikenlaista köysikipuamista ja pitoa. Onnistuinhan toki myös sotkemaan itseni totaaliseen solmuun liinan kanssa ja jäämään tukaliin puristuksiin keinumaan sieltä katosta kuin pakkopaitaan sotkeutuneena.

Plussaa kuitenkin haastavuudesta, hauskuudesta ja siitä miten kipeäksi sai lihakset paikoista, joiden olemassaolosta ei ollut edes tietoa.
Myös liikkeet, missä onnistui ja joiden kanssa sai hyvän flown aikaa, olivat todella palkitsevia.

 

Kommentit (4)

AnskuK

Kävin kans joskus tutustumassa ilmajoogaan, ja se oli kyllä ihan superhauskaa, vaikka mäkin olin kyllä auttamatta siinä , noh, suoraan sanottuna huono. Ehkä harjoittelulla sekin sujuisi, mut mun kaupungissa ei taida tätä lajia olla.

Vierailija

huhhuh! onks sulla kuin usein välipäiviä? oot varmasti mahtavassa kunnossa kun urheilet noin paljon. tulee oikein huono omatunto kun ite teen sen 3 kertaa viikossa (tai 2) :S

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On niitä useinkin! Riippuu ihan viikosta, kiireestä ja fiiliksestä 😊 Nyt on ollut vaan hyvä treenimode päällä niin on tullut käytyä, mutta esim viime viikolla oli kolme välipäivää kaikkien häppeningien takia 😌

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram