Tässä postauksessa kyselin millaista sisältöä haluaisitte nähdä enemmän vuonna 2018
Sain ihanan määrän kommentteja ja niin kivoja viestejä teiltä, että sormet sauhuten tsempeistä innostuneena olen jo aloittanut toteuttamaan ja ideoimaan näistä monia! Kiitos vielä kaikista kommenteista <3

Tässä kyselyn tulokset :)

Eniten haluatte nähdä:
1. Mietteitä ja persoonallisia juttuja
(37 ääntä)
2. Ruoka ja reseptipostauksia
(22 ääntä)
3. Videoita
(18 ääntä)
4. Treenijuttuja
(myös 18 ääntä)

 

Näiden jälkeen heti perässä kiikkui sisustus, muoti, matkustus, vinkkilistat ja kauneus.

Koitan tehdä näistä ehdottomasti mahdollisimman paljon kaikkia, mutta keskityn hiukan enemmän nyt alkuun ainakin videoihin, ruokaan ja treeniin. Suurimman panostuksen annan persoonallisempiin juttuihin. Mitä ikinä on mielessä ja elämässä sillä hetkellä :)

 

P.s Sain lukijalta kivan idean tehdä Kiran kanssa yhteisvideon. Olisiko teillä ideoita mitä haluaisitte nähdä tuolla videolla? Haasteita ym otetaan vastaan. Ihan mitä hulluimpiakin ideoita saa antaa :D

 

 

Sweater - Earnest Sewn
Jacket - Second hand
pants - Esmara by Heidi Klum
Scarf - Becksondergaard (HERE*)
Bag - Celiné
Shoes - NLY (HERE*)

Photos: Kriselda

Kommentit (13)

Vilma

Sellanen video missä shoppailette toisillenne asut ja sit arvioitte kuinka hyvin toinen onnistu :D vähän niinku "My boyfriend buys my outfits"

Heidi

Lempi kosmetiikka jutut ja keskustelette niistä tai aina kiinnostaa lempi vaatteet/asusteet mistä ette luopuisi minkä ootte omistanu tosi kauan.

M

Sellanen meikkausvideo jossa pikameikkaatte itsenne ilman peiliä!! :D Tai jotain muuta hauskaa olisi kiva videolla nähdä :)

Vierailija

Loistava idea tehdä video Kiran kanssa! Aiheeksi olis kiva joko sellanen rento "get ready with us" missä meikkaatte normi/juhlameikit ja höpisette niitä näitä tai sitte sellanen että molemmat esittelisitte vaikka 10 suosikki kauneustuotetta. :) Odotan INNOLLA kaikkia videoita!!<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla että odottelet innolla :) koitetaan saada mahd pian toteutettua :) Ja kiitos kivoista ideoista <3

Vierailija

Joku challenge tyyppinen video. Keksitte toisillenne jonkun jutun mitä kokeilla, jossa toinen joutuu menemään oman mukavuusaluuen ulkopuolelle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat