Syyskuu, odotan sinulta paljon. Olen asennoitunut jälleen siihen, että juuri sinä olet se kuukausi, jonka aikana tanssikengät vihdoin alkavat pölyttyä hyllynperällä ja urheilukengät kuluvat jokapäiväisessä käytössä.

Oletan, että sinun lähes maagisen syksyisen pesänrakennusvoiman voimin jaksan laittaa vihdoin koko kämpän kuntoon. (Onhan patja ajanut hyvin sohvan virkaa ja yöpöydästä tehty ruokapöydän tuoli kantanut istujaansa hyvin, mutta onneksi juuri syyskuussa on vihdoin aikaa hankkia ihan kaikki puuttuvat kalusteet).

Syyskuussa syödään myös terveellisesti. Kenen tekee mieli suklaata, kun puista tippuvat pikku hiljaa lehdet ja on ne uudet pehmeät viltit minkä alle kaivautua syömään parsakaalia.
Siellä samaisen viltin alla voi myös lukea kirjoja! Ehkä saan päätökseen KonMari siivouskirjan ja sen innoittamana myös lajittelen vihdoin kaikki tavarat! Kokoan ne vain yhteen, otan joka ikisen yksitellen käteen ja kysyn itseltäni – tuottaako tämä minulle iloa?

Odotan tätä rituaalia jo innolla, nimittäin asuntomme seiniä reunustaa upea jätesäkkijono ja siitähän on hyvä aloittaa! Siinä samalla kun ravaan hammaslääkärissä, työmatkoilla, joogassa, näen perhettä ja ystäviä, rakennan keittiööni yrttikasvattamon, vietän laatuaikaa poikaystävän kanssa, leivon ja purjehdin.

Syyskuun tuomassa tarmossa on jotain vähän samaa kuin uudenvuodenlupauksissa. Molemmat täynnä lupauksia. 

 

 

Jacket - Zara
Hoodie - H&M
Skirt - Zara
Shoes - Dr. Martens (-20%
HERE*)
Sunglasses - RayBan (
HERE*)
Photos:
Kira Kosonen

Kommentit (6)

Vierailija

Yleensä pukeudut melko tyylikkäästi mut nyt meni vähän metsään. Vaatekappaleet eivät vaan sovi yhteen. Kärjistettynä esimerkkinä voisi käyttää päihdeongelmaista joka saanut kledjut Pelastusarmeijasta. Yksittäinen vaate/vaatteet ihan ok mut kokonaisuus täysi katastrofi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, arvostan kärjistettyä esimerkkiäsi ja olen jopa hieman samaa mieltä, mutta pidän kokonaisuudesta silti! :D

SofiaMenbere

Näin kesän loputtua, itselle on tullu kauhea mekko- sekä hame-hypetys, vähän on kyllä hakusessa miten näin syksyllä niitä saisi kivasti yhdistettyä JOTEN tämä postaus tuli mahtavaan aikaan! Onko tuo Zaran hame kauan aikaa sitten ostettu, vai löytyisköhän sitä vielä kaupoista?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ah mekko/hame asut on parhaita! Ja jos minulta kysytään, niin niitähän voi yhdistellä jopa helpommin kuin housuja!

Tämä hame on reilu kuukauden vanha, en ole varma onko sitä enää, mutta juuri tänään näin Zarassa vastaavanlaisen :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram