Tein muutama numero taaksepäin Cosmopolitan lehteen pikkujutun suosikki markettikosmetiikastani. Ajattelin, että ehkä nämä samat putilot ja muutama ekstratuote vielä niiden lisäksi, voisivat näkyä myös täällä blogin puolella.

 

”Nuorempana meikkasin paljon epäpuhtaan ihon takia. Nyt kun ihoni voi taas hyvin osaan arvostaa ihan eritavalla meikitöntä ihoa ja luonnollista lookkia. Arkisin meikkaan siis hyvin vähän, mutta viikonloppuisin tykkään laittautua enemmän. Silloin panostan silmämeikkiin ja hiuksiin.”

 

MEIKIT:

Lumene CC Color Correcting Cream meikkivoide (n. 16,90€)  & Aco CC Cream 6 in 1 (n. 12€)
Tämä Lumenen CC-voide on päivittäisessä käytössä. En arkisin meikkaa paljoa ja cc-voide antaa juuri sopivasti heleyttä, peittävyyttä ja taittaa pois ihon punaisuutta. Luottotuote myös reissuissa. Sisältää 20 suojakertoimen.
Toinen hyvä ja paljon käytössä ollut CC-voide on Acon sarjasta.

Lumene Blueberry Fixing Gel (n.9.80€)
Pitää tuuheat kulmakarvat ojennuksessa

L’Oréal Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible Foundation (n. 18,50€)
Silloin kun ihoni kaipaa peittävämpää meikkiä käännyn tämän puoleen. Kestää viikonlopun riennoissa aamun pikkutunneille asti, mutta ei kuitenkaan näytä liian tunkkaiselta iholla.

Lumene 2 nude Nordic noir eyeshadow palette (n. 21,90€)
kesällä hohtavat luomet ovat ihania! Tässä paletissa on kaikki suosikkisävyni ja luomiväri levittyy todella hyvin ja pysyy pitkään.

Loreal Brow Artist Xpert kulmakynä sävy ebony (n.7,95€)
Tykkään pitää kulmat ojennuksessa ja tämä kulkee aina mukana laukussa. Kätevän kolmionmuotoisen kärjen ja harjaspään asniosta ei tarvitse kulmien meikkaamiseen muuta.

 

IHONHOITO:

Madara ultra purifying mud mask  (Saa mm. Stockalta ja luontaistuotekaupoista ym n.25€).
Syväpuhdistava detox-kasvonaamio jonka vaikutuksen oikeasti tuntee ja näkee. Naamakriisin pelastaja.

Aco Rebalancing Cleanising Foam (saa apteekeista n.11€)
Luotto meikinpoistoaineeni. Ollut säännöllisessä käytössä jo muutaman vuoden. Puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Mikä parasta – valkoiseen pyyhkeeseen ei jää meikinjäämiä.

O-live Treatment otsonoitu oliiviöljy, vahva laatu (luontaistuotekaupat n.21€)
(Kira vinkkasi tästä aikoinaan, kun valitin näppylöitäni iholla J Toimii kuulemma hyvin myös ihottumiin)
Mm. Ruohonjuuresta saatava Otsonoitu oliiviöljy on hyvä apu mm. finnien ja muiden pienten iho-ongelmia hoitoon. Todella toimiva, antimikrobinen öljy tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia.

 

MUUTA:

Essie gel setter top coat (n.14€)
Aina kun lakkaan kynnet käytän Essien Gel setter –päällyslakkaa. Antaa kestävyyttä, kiiltoa ja geeliefektin tavalliselle kynsilakalle. Pidentää kivasti kynsilakan kestoa.

Loreal Elnett satin hiuslakka (n. 2,80€)
Klassikko – hyvä pito, mutta helppo harjata pois. Tykkään erityisesti 75ml minilakoista mitkä kulkevat kätevästi mukana.

Erisan hiuskiinne 50 ml (n.2 €)
Vielä pienempi minilakka. 50ml pullo kulkee jo mukana pienessäkin iltalaukussa

 

 

Onko teillä joitain edullisia luottotuotteita? :)

Kommentit (2)

anna

Nyxillä on kolme  ihan loistavaa tuotetta: Nyx stay matte meikkivoide on sopivan matta, ei kuivata mutta iho pysyy mattana aika kauan.Toinen on Nyx hd studio concealer corrector. Se on vihreää peiteainetta, joka peittää loistavasti punoituksen poskilla ja leuassa.  Matte finish viimeistelysuihke meikkipohjan päälle suihkutettuna pitää ihon mattana useamman tunnin. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram