Jos pieneltä Julialta oltaisiin kysytty missä hän mieluiten haluaisi asua, olisi vastaus luultavasti ollut jommassakummassa edellä mainitussa. Satumetsiä oli vaikeampi löytää, joten hyvin aikaisessa vaiheessa loin läheisen suhteen kauppakeskuksiin. Ei niinkään sen tavaran takia, vaan sen, että ostoskeskukset olivat mielestäni viihtyisiä ja kiehtovia. Ehkä pieni mieli näki sen modernina satumetsänä.  

Myöhemmin moderni satumetsä muuttui aikuismielelle rentouttavaksi arjen pakopaikaksi.  
Sinne vaan sukella vilinän joukkoon, ole miettimättä mitään. Hypistele vaatteita, käy kahvilla, istu ja tuijota väkijoukkoa. Ota vähän aikaa ja etäisyyttä kaikesta.

 

En tiedä onko minulla kohtalotovereita kauppakeskusrentoutumisesta, mutta ainakin niille jotka kokevat paikan päinvastaisena, olen löytänyt jotain oikeasti todella kauppakeskusrentoa. Ja minä kun luulin tuntevani kauppakeskukseni ulkoa.

Tulevaa yhteistyötä Galleria Esplanadin kanssa silmällä pitäen selailin heidän mainoslehteä Gloria Fashion Showssa ja silmiini osui juttu uudesta liikkeestä Lavli Living Roomista. En tiedä onko liike edes oikea sana kuvaamaan paikkaa, missä yhdistyy treenistudio, taidenäyttely, teebaari, lifestyleputiikki ja vaateliike, mutta tämä jos joku kuulostaa rentouttavalta. Enkä minä edes tiennyt paikan olemassaolosta!

 

Heti seuraavalla viikolla lähdin tekemään tutkimusmatkaa Galleria Esplanadin ja ensimmäisenä Lavli Living Roomiin.
Liikkeen pitäjä oli todella sympaattinen nainen, ihanalla visioillaan varustettuna. Hypistelin Lorna Janen vaatteita, join teetä nojatuolissa, kuuntelin huikeasta treeni, teemailta, -ja workshop valikoimasta (näette sen täältä). Selailin ruokakirjoja (ostin ruokakirjan, oli pakko) ja tunsin olevani kuin olohuoneessa.

 

Lcvli Living Room
Lcvli Living Room

 

Zio
Zio
Björn Borg
Björn Borg
Cos
Cos

 

Uumoilen Galleria Esplanadista uutta suosikkia. Hilfiger, Filippa K, Zio, Furla ja Cos ovat vanhoja tuttuja. Jungle Juice Barista on napattu Maca My Whey mukaan kymmeniä kertoja ja uusiin liikkeisiin Gemmi, Björn Borg, sekä Boknäs saa rauhassa tutustua.

Kun ensi keväänä ruotsalainen &Other Stories avaa ensimmäisen Suomen liikkeensä Galleria Esplanadiin, taidan jo ihan oikeasti asua siellä. 

 

 

Yhteistyössä Galleria Esplanad*
Henkilökuvat: Kira Kosonen

Kommentit (3)

KatiElisa

Kuulostaa niin täydeliselle tuo paikka! Ja jälleen ihanat kuvat! Ja haluan ehdottomasti kuulla lisää &other storiesin tulosta Suomeen!! Paljon huutomerkkejä, mutta ihanaa sunnuntaita sulle <3

Iina

Sattumalta itsekin viime viikolla löysin itseni Lavli Living Roomista. Ihana tunnelma paikassa. Todellinen keidas keskellä kaupunkia. Jos asuisin lähempänä pääkaupunkiseutua, tulisin varmasti käyttäneeksi paikan tarjoamia palveluita. Niin kiinnostavilta workshopit tuntuivat. Tällä kertaa käteen jäi kassillinen Lorna Janen vaatteita. https://life-order.blogspot.fi/2016/09/lavli-living-room.html

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram