Eilen tuijoteltiin pitkää Catwalkia, mikä oli rakennettu Stockmannin viereen keskuskadulle isoon telttaan.
Tänään tuijotellaan pitkä pätkä asfalttia Kööpenhaminan kaduilla kun juostaan meidän Addujengin kanssa Adidas Runners Race 15 muun maan kanssa.

Kirjoittelen tätä juuri lentokoneesta juoksuvaatteet päällä ja kompressiosukat jalassa ja toivon, ettei penikkakipu ja nilkkaturvotus vie juoksuvoimia, nimittäin mehän tosiaan lähdetään juoksemaan miltei heti suoraan lentokoneesta.

Saapi nähdä millaista kompurointia tästä tulee, mutta eipä se niin vakavaa ole. Pääasia, että on hauskaa ja ainakin ilma on mitä parhain. Yli 20 astetta ja pelkkää aurinkoa.

 

Rakastan tätä lämmintä syksyä, mutta samalla en voi takkihulluudessani pitää silmiäni erossa tulevista talvitakeista. Stockmannin muotinäytöksessä niitä oli tarjolla toinen toistaan upeampia, mutta juuri muuttaneena takaraivossani tökkii se järjen ääni, joka muistuttaa purkamattomista takkisäkeistä uuden asunnon lattialla. Muutama teistä taisikin jo kysellä olenko myymässä muuton alta pois erityisesti takkeja ja ehdottomasti kyllä! Heti kun pääsen näihin takkikasoihin käsiksi voisin laittaa pienen kirppiksen tänne pystyyn.

 

Nyt juoksemaan!

Kommentit (5)

Emilia1

Vähän tyhmä kysymys mutta miten ne sun doc martensit näyttää jotenkin niin "pehmoisilta" eikä yhtään klonkuilta...? Onko ne jo vahnat? Kauniita kuvia taas kerran :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ole tyhmä kysymys ollenkaan :) itseasiassa silloin kun ostin ne ajattelin että ne ovat ihan liian isot ja tönköt, mutta yllättävän hyvin lopulta istui! Ja siis ei ole vanhat ollenkaan, ostin ne alkukesästä :)
Martinsejahan on toooodella monia malleja, joten kannattaa katsoa tarkkaan että ottaa ne "siroimmat" :D

Emilia1

Okey hyvä tietää, luulin että niillä on vain yksi malli. Kiitos paljon kun vastasit näin nopeasti :) hauskaa päivää vielä köpiksessä :D oletteko yötä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram