Kesäkuussa vuonna 2014 kirjoitin blogiini näin:

”Huomasin tuossa eräs päivä uimahallissa eräällä vesijuoksijaleidillä vedenkestävät kuulokkeet! Olin törmätä jonkinlaista sivukroolia harjoittavaan papparaiseen, kun piti niin tarkkaan tutkailla vesijuoksijan musavarusteita. Minäkin haluan vedenkestävät musiikkivehkeet! Miettikää kuinka siistiä olisi uida lempimusiikin tahtiin, peittää musiikilla se kaikki hallin hälinä ja rentoutua täysin - ainut vain mikä minua tässä huolestuttaa on se, että alan joraamaan. Ehkä saatan myös laulaa. Kuvittelen olevani Ariel! Sukeltelen, laulan ja istahdan altaan reunalle kampaamaan hiuksiani haarukalla."

 

No sanotaan nyt näin, että Arieliksi muuttumisesta ei ole ollut pelkoa, nimittäin kuin vihdoin vuosien päästä (eli siis tänään) sain hankittua nuo vedenkestävät kuulokkeet, kuuntelin musiikin sijasta allasta kauhoessani puhetta, eli podcasteja.
Idea tähän lähti eilen kun olin pitkällä kävelyllä ja kuuntelin erilaisia podeja. Huomaamattani olinkin kävellyt kilometritolkulla, eikä millään olisi tehnyt mieli lopetella. Mitä jos voisin kuunnella Podeja uidessa? Kuinkakohan kauan viihtyisin uima-altaassa?

Useimmiten tykkään juosta, kävellä ja uida vain omien ajatuksieni tai musiikin kanssa. Se on rentouttavaa ja mieltä selvittävää, mutta toisinaan sitä haluaa pakoon juurikin niiltä omia ajatuksia ja huomaa, että on todella rentouttavaa vain kuunnella muiden keskustelua siihen ollenkaan itse osallistumatta.

 

 

Uintipodit päässäni pyörien marssin tänään ensin Poweriin ja sitten Giganttiin kuvitellen, että vesikuulokkeita olisi markkinoilla monia, mutta kävikin ilmi että on tyyliin yksi laite mikä sopii näihin vesileikkeihini. Sonyn vedenkestävä mp3-soitin, eli sporttikuulokkeet mihin on sisäänrakennettu mp3. Ei mitään bluetooth hommeleita, vaan kunnon vanhanajan mp3. Ei auttanut muuta kun ladata ensin podcastit koneelle, mistä siirtää ne kuulokkeisiin ja sitten hypätä altaaseen! 

 

Tuntui ensin todella hassulta kuunnella puhetta kuulokkeiden kautta uiden ja vettä päälleni roiskien, mutta nopeasti siihen tottui ja uiminen tuntui juuri niin rentouttavalta kuin olin ajatellutkin.

Ei minusta tule mitään Arielia, minusta tulee ihan ryppyinen allasta kauhova rusina kun en nyt malta sieltä enää ollenkaan pois nousta :D

 

 

Tällä hetkellä omalla kuuntelulistalla podeista on ollut eniten:

Afterwork
Metti & Hanna
Yksillä

 

Oli helppo päästä podien maailmaan tuttujen kollagojen podcastien kautta ja olenkin viihtynyt heidän parissaan lukuisia tunteja, mutta nyt on jokainen jakso kuunneltu ja kaipailisin uusia kuunneltavia.

Olisiko teillä suositella joitain kivoja podeja?
 

Photos: Mona Salminen

Kommentit (14)

mmagic

Podcasteista oma lempparini on Adult Sh1t. Ei välttämättä ole kaikkien mieleen, koska käsitellään hyvin herkkiäkin aiheita, kuten mielenterveyteen ja seksuaalisuuteen liittyviä, ja hyvin rehellisesti ja sensuroimatta. Mutta samalla on myös todella hauskoja ja hyväntuulisia asioita. Suosittelen ainakin kokeilemaan!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja tuota vähän vakavampaa puolta hieman kaipailinkin :)

Ehdottomasti testiin :) 

Josculi

Ehdoton lemppari on Kaverin puolesta kyselen! Sitä ei kyllä nauramatta voi kuunnella, joten en tiedä mitä siitä uimisesta tulee, mutta ihan hulvattoman hauska podcast on tämä, suosittelen :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sitä olenkin kuunnellut yhden jakson jo :D Haha siis ihan hulvattomia tarinoita!

Voisin veikata, että muutaman kerran saisin vettä nenään naurukohtauksen kourissa altaassa jos tämän kanssa uisin :D

Haidi

Anna Faris is Unqualified on hauska! Jokaista jaksoa en ole jaksanut kuunnella, mutte etenkin sellaiset missä on itseä kiinnostavia juokkiksia on ollut kyllä tosi hyviä :)

Maiju111

Omaa luokkaa -podi on ihan mahtava! Kuuntelen ihan yleissivistyksenkin kannalta. Joka jakson jälkeen tunnen olevani hieman viisaampi ja tietoisempi tästä maailmasta :D

Vierailija

Hesarin aamusauna! Joka aamu päivän uutisotsikoita, sopii ainakin aamutreeniin tällaiselle, joka on liian vähän perillä kotimaan asioista eikä jaksa selailla sanomalehtiä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tästä en olekaan kuullut ennen, mutta kuulostaa kyllä ihan super hyvältä! Ärsyttää kun en ehdi (tai edes muista) lukea niin paljon hesaria kun haluaisin, joten tämä voisi olla superhyvä <3 Kiitos!

Jeni

Miten ne kuulokkeet toimivat sikäli kun oon ajatellut että esim bluetoothilla toimivien kantavuus ei esim. Pukukoppiin asti riitä. Ja tuntuisi tyhmältä jättää puhelin altaan reunalle kastumaan ja varastettavaksi...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Näissä kuulokkeissa on siis rakennettu mp3 kuulokkeiden sisään, eli ei toimi bluetoothilla :)
Ihan perus usb johdolla ladataan kuulokkeisiin musiikkia tai podcast ohjelmia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat