No nyt on sellainen vaahtokarkkipussi tietä ylittämässä, että menen sokerihumalaan pelkästään näiden kuvien tuijottelusta.
Silti kaikesta karkkisuudestaan huolimatta, pidän vaaleanpunaisen ja viininpunaisen yhdistelmää erittäin toimivana.
Se mikä puolestaan ei taida toimia on ajanhallintani. Voisiko joku taikoa minulle tähän harmaan sateiseen viikkoon vähän lisätunteja?

Toisaalta tykkään siitä että on paljon hommia – se laittaa minut toimimaan ekstrateholla, mutta nyt alan jo panikoida. Tänään olen koko päivän kuvauksissa ja huomenna olisi lähtö Ibizalle. Missäköhän välissä kerkeän pakata, kuvata pari kamppista ja kirjoittaa puhtaaksi jonossa olevia juttuja :D

Onneksi huominen lento on vaihdon kanssa melko pitkä. Saan olla koko matkan nenä kiinni tietokoneen ruudussa. Rakastan työskennellä lentomatkoilla, pystyn keskittymään yläilmoissa jotenkin ihan eri tavalla (jos vieressäni ei istu venäläistä herraa vodkapullon kanssa ruisleipävarkaissa :).

 

Mutta nyt meikkiin! Päivittelen seuraavan kerran sitten Ibizan auringon alta, mutta sitä ennen päivän kuvauksista ja matkalta varmasti Instagram stories -julkaisuja @juliatoivola 

<3

 

Coat - KappAhl
Jeans - BikBok
Sweater - Zara
Shoes - Nelly (HERE*)
Bag - Gucci
Photos: Kriselda

Kommentit (4)

Amanda

Taas ihan priima asu! (JA KUVAT! <3_<3) Oot ihan mestari sävyjen yhdistelemisessä ja asujen kokoamisessa silleen ei-yliampuvasti mutta silti persoonallisesti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram