Hehkutan nyt tuhansien muiden joukossa, mutta kesä on vihdoin täällä! Istuskelen näpyttelemässä tätä kahvilan terassilla, asteita 21 ja päällä pelkkä hame ja toppi. Kaupungilla kaikki hymyilivät Naantalin aurinkoina ja puut kukkivat vaaleanvihreitä nuppuja.
Tästä tulee loistava viikonloppu.

Kesästä innoissani päädyin yhdistelemään pastellin erilaisia sävyjä judoasua muistuttavan valkoisen housu -ja paitakomboni kanssa. Katsokaas kun minulla on pienoinen ongelma – en pysty ohittamaan pastellin värisiä tuotteita kaupassa. Ihan kuin joku olisi huumannut minut My Little Pony – pulverilla ja siitä huumaantuneena haluankin yhtäkkiä vain haalia hempeää roosaa, minttua tai vaaleansinistä kaappiini ja leikkiä jotain yksisarvista.

En edes muista milloin viimeksi olisin käynyt Dinskossa, mutta viime viikolla nähtyäni nämä kengät sattumalta näyteikkunassa, en voinut vastustaa niiden sovittamista. Sama tämän Zaran takin kanssa – kokeilin heti kaikkia eri sävyjä mitä siitä on tarjolla ja teki mieli kerrospukeutua niihin kaikkiin siltä istumalta. 

No mutta, annetaan kaikkien värien kukkia nyt kun vihdoin luontokin on kesään puhkeamassa. Minä liihottelen tästä pian perheillalliselle – testissä Bulevardin uusi Werner (olen kuullut tästä paljon kehuja). Huomenna luvassa olisi ystäväpariskuntani läksiäiset, joten ehkä käymme jopa tuolla jossain Helsingin yössä tanssahtelemassa. Terassit pitää nyt myös kunnolla korkata!

 

Nauttikaa viikonlopusta ♥

 

 

Jacket – Zara 
Blouse – BikBok Balance
Pants – Zara
Shoes – DinSko 
Sunglasses – Gucci / Instrumentarium Solaris

Photos: Mona Salminen / Edit by me

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram