Kaupallinen yhteistyö: L'Occitane*

 

Miespuolinen ystäväni kertoi jääneensä kaipaamaan tyttöystävänsä muutettua pois tämän käsirasvaa. ”Sellainen Lokkitane, ihan paras käsirasva”.
Tarkennetaan nyt vielä, että ystäväni tarkoitti L’Occitanen Shea Butter –käsivoidetta, ja olen kyllä täysin samaa mieltä tuosta tuotteesta. Se on ihan paras käsivoide.

 

Ranskalaisesta korkealaatuisesti valmistetusta ihon hemmottelusarjasta L’Occitanesta on muutenkin tullut nopeasti yksi suosikkimerkeistäni. Hehkutettu merkki sai uuden fanin heti siitä ensimmäisestä hetkestä kun kokeilin heidän supersuosittua mantelisuihkuöljyä, minkä jälkeen ihastuin Terre De Lumiere tuoksuun ja viimeisenä tähän sheavoihin pohjautuvaan käsivoiteeseen.
Olen ehdotomasti sitä mieltä, että L’Occitanen myymälä on kuin palanen Provencen aurinkoa, täynnä laadukkaita saippuoita, voiteita ja ihania tuoksuja. Tiedänpähän nyt ainakin mitä ostan ystävälleni joululahjaksi <3

Ja niistä lahjoista puheen ollen, jos teilläkin on voiteita, suihkugeeliä, tai tuoksuja kaipailevia läheisiä, niin L’Occitanen liikkeet, sekä nettikauppa ovat pullollaan mitä upeimpia lahjoja ihanissa pakkauksissa. Lahjapakettivalikoima on todella laaja ja sieltä löytyy lahjaa ihan kelle tahansa ja kaikissa hintaluokissa.
Nettikaupasta tilaaville vinkvink - L’Occitanella on ilmainen toimitus 18.12 asti
(tilaukset ehtivät perille jouluksi, kun tilaat viimeistään 18.12)

 

Tässä muutamia suosikkejani, sekä lahjavinkkejä:


Smoothing Almond Body Care Set - TÄÄLTÄFrsh L'homme Cologne Cédrat Perfume set fot him TÄÄLTÄTerre De Lumiere Perfume set TÄÄLTÄCherry Blossom Hand & Lip duo TÄÄLTÄ

 

Ihanaa joulunodotusta <3

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat