Tässä muutamia asua Zadig & Voltaire näytöksen edustalla bongattuina.
Hulabaloo näiden näytöksien edustalla on aina sama. Kutsuvieraat astelevat paikalle näyttävissä asukokonaisuuksissaan ja kymmenet kuvaajat asettuvat rykelmäksi heidän eteensä räpsimään kuvia. Joitakin pyydetään ylittämään katua, jotta saataisiin se kunnon ”kipitänpä tässä kadun yli muotinäytökseen” -street style kuva.

Joskus asut ovat makuuni hieman liian övereitä, mutta noin yleensä inspiroidun itse tällaisista asukuvista eniten, joten oli kerrankin pakko myös koittaa räpsiä teille näistä tyylitaitureista kuvia. Ei ollenkaan niin helposti sanottu kuin tehty, mutta tässä nyt muutamia :)

 

Kommentit (5)

Vierailija

Vitsit kuinka cooleja ihmisiä! Mua inspiroi tosi paljon itteeni rohkeammat pukeutujat, voi sitten soveltaa lempparijuttuja omiinkin asuihin vähän hillytympään tyyliin:) Lempparia vaikee valita, mutta ainakin toi alhaalta laskettuna 4. kollaasin oikeanpuolimmainen kokonaisuus, WAU! En saa tarpeekseni näistä kuvista, palaan varmaan vielä useamman kerran selailemaan ja inspiroitumaan:D

Sini

Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että kävittekö te missään muualla näytöksessä, kun Lidl:n vai pyörittekö vaan pihalla ottamassa kuvia? Huomasin Linda Juholan ja Alexa Dagmarin blogeista, että he kiersivät vaikka missä näytöksissä ja tapahtumissa niin mietin vaan, että onko näytöksiin kutsut joilla sinne pääsee vai kuinka se toimii?

Sinulla on itselläsi tosi kivoja vaateyhdistelmiä, paljon kivempia kuin  noissa laittamissasi kuvissa :)

Vierailija

Suurin osa tosiaan aika jäätäviä, huomaa kyllä mikä vuosikymmen on tullut takaisin xD
Mutta tuohon "girls can do anything" tyyliin sytyin kyllä ihan täysin, wau! Varmaan just siks ku se oli näistä kaikista normaalein :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram