Yhteistyössä: MasterpassTM by Mastercard

 

Muistatteko kun viime viikolla kerroin digitaalisesta maksusovelluksesta, Masterpassista? Tuon palvelun nopeus tuli muutama päivä sitten todella testiin, kun juuri lounaalta lähdettyäni ja räntäsateessa tarpoessani poikaystäväni ilmoitti, että Lippu.fi:ssä olikin lisää lippuja haluamaamme teatterinäytökseen. Paniikissa siitä että liput loppuvat, klikkailin itseni puhelimen kautta niitä ostamaan ja ennen kuin ehdin edes räntäsateelta suojaan,olivat liput Masterpassilla ostettuina.

(Kaiken lisäksi Lippu.fi:ssä oli juuri menossa Masterpass-kampanja, joten sain Masterpassin kautta ostoksista 10 euron alennuksen). Muita Masterpass-etukampanjoita löydät täältä.

 

 

Masterpassin koko juju kun onkin siinä, että se mahdollistaa nopean ja turvallisen ostokokemuksen verkossa. Käytännössä Masterpassia tukevissa verkkokaupoissa maksat siis kätevästi kännykällä, ilman korttitietojesi erillistä syöttämistä. Voit tallentaa useampia toimitusosoitteita ja kortteja, ja valita vain muutamalla klikkauksella millä kortilla haluat maksaa ja mihin haluat, että pakettisi toimitetaan (tämä ominaisuus riippuu verkkokaupasta ja jos on tarjolla, se on superkätevää!) Tallennettuja tietoja säilytetään ja käsitellään turvallisesti.

 

Tällä hetkellä Masterpass on saatavilla Nordea Pay, Aktia Wallet ja Loyo Pay –sovelluksessa, mistä itselläni käytössä Nordea Pay ja pakko vielä mainita sovelluksen älyttömän hyvästä ominaisuudesta – se nimittäin näyttää kaikkien käytössäsi olevien korttiesi tapahtumia ja saldoja sekä kortilla tapahtuvaa kulutusta. Ostokset näkee myös kauppiaittain, eli paljonko minulla on mennyt rahaa tässä kuussa ruokakauppaan, paljon vaatteisiin. Mikä on ollut kuukauden suurin ostokseni ja kuinka paljon kulutan keskimäärin päivässä rahaa.

 

 

Mitä mieltä te olette mobiilimaksamisesta? Onko siellä muita jotka ovat yhtä laiskoja syöttämään ostoksia tehdessä kortti- ja osoitetietoja? Usein kun kortti on vielä jossain todella kaukana lompakon syövereissä, takin taskussa, tai kokonaan eri paikassa ja verkko-ostos jää näpyttelemättä silkasta laiskuudesta, tai siitä syystä, että kortti on kotiin unohtuneena.

 

Digilompakon yleistyminen on mielestäni erittäin tervetullutta :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat