Jos pyykkikorini on täynnä, se on täynnä kahdesta syystä; lakanoiden vaihto, tai laiskuus.
Tässä kuussa pyykkikorini on elänyt kummallisia aikoja. Se on koko ajan täynnä treenivaatteita.

Heitin, puolivitsillä että syksyllä lenkkitossut on jokapäiväisessä käytössä ja syön vain parsakaalia viltin alla. Onhan se toki totta, että syksy on aina ollut itselleni sellaista treenaamisen kulta-aikaa. Kesän rilluttelujen jälkeen sali houkuttaa ja lenkkipolut ovat upeimmillaan, mutta että raahaan treenikamoja työmatkoillekin ja juoksen perus viiden kilsan lenkin sijasta yhtäkkiä 12, on jo ennenkuulumatonta.

En tiedä mistä, tai miksi moinen into, mutta pakko myöntää, että nautin älyttömästä tästä energianmäärästä ja pitäähän siitä nyt ottaa kaikki ilo irti ennen kaamosmasennusta :D

 

Tällä hetkellä treenaan enimmäkseen Kaylan uusimman ohjelman mukaan, mikä sisältää viikossa kolme lihaskuntotreeniä ja kolme aerobista treeniä. Lihaskuntoharjoitukset hyppelen Esport Bristolissa ja aerobiset juoksen joko lenkkipoluilla, tai HIIT treeninä juoksumatolla.

Edelleen siis tykkään mennä aika pitkälti kehonpainoharjoittelulla, mitä välillä voi maustaa vähän Bristolin ryhmäliikuntatunneilla. PodyPump vieläkin suosikkina :) 

 

 

Hoodie, thights & Shoes - Adidas
T-shir - Givenchy

Photos: Kira Kosonen

Kommentit (2)

Sipe

Mulla on lähteny liikkuminen vähän tahmeasti liikkeelle kesän jäljiltä, mutta tää postaus antoi heti inspiraatioo! Hyvä muistutus siitä, kuinka paljon se vaikuttaa fiilikseen. :)

Energistä syksyn alkua! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jee, kiva kuulla jos inspiroi edes vähän liikkumaan :) Koitan saada tänne enemmän treenijuttuja nyt kun intoa sillä saralla riittää tosiaan vaikka muille jakaa! 

Treenien jälkeen on ihan paras fiilis <3 Kivaa syksyä myös sinne :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram