(Bongaa Esmara By Heidi Klum –malliston tuotteita kuvasta: Mekko Metin päällä, housut ja kengät Hannalla, metallitakki Kiralla, leohousut Lindalla ja ruskea hame minulla).

Kaupallinen yhteistyö Lidl*

 

 

New Yorkin asvalttiviidakko sai viime torstaina aikamoisen leopardipläjäyksen kun kymmenittäin täplikkäitä kissanaisia käveli Esmara by Heidi Klumin –malliston #LETSWOW- kutsuvierasnäytökseen New Yorkin muotiviikoilla.
Näiden kuvien jälkeen ei muuten varmaan kenellekään jää epäselväksi mikä printti on kyseisen malliston kantava teema. :)

Leopardihousuja, mekkoja, bombereita.. Leopardia vilkkuu myös takkien vuorauksessa ja tennareissa pieninä yksityiskohtina.

Itse en ole pahemmin koskaan ollut leokuosityttö, mutta tämän tapahtuman jälkeen olen alkanut katsoa tuota printtiä ihan uudella tavalla. Kutsuvieraista nimittäin suurin osa olikin valinnut juuri tämän kuosin Esmara By Heidi Klum –mallistosta tapahtumaan päälleen ja oli aika inspiroivaa nähdä niin paljon erilaisia leo-tvistillä maustettuja asukokonaisuuksia.

Ja vinkkinä niille jotka eivät niin välitä leopardista - mallisto on todella laaja ja mukana on säväkän kissakuosin lisäksi paljon myös perusvaatteita. Farkkuja, neuleita, takkeja, mekkoja, huppareita! Suomeen vaatteita on tulossa peräti 60 erilaista.
Työt ovat kehuneet ainakin malliston pillifarkkuja ja itse tykkään ihan älyttömästi (tässä postauksessa) vilahtavasta neuleesta ja kuvissa päälläni näkyvästä hameesta.

Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin ma 18.9.2017

Ja koska kyseessä on Heidin ja Lidin mallisto, oli tapahtumapaikkakin sen mukainen. Niin hauska ja erilainen näytös, mikä oli järjestetty interaktiivisessa supermarket-kulississa Kokonainen tila oli muutettu ruokakaupaksi hyllyineen ja ketsuppipulloineen kaikkineen. Mallit kävelivät catwalkilla, mikä oli kuin jättimäinen liukuhihna. Superhauska idea! Heidi Klum emännöi tapahtuman ja näytti niin upealta malliston sähkönsinisessä jakkupuvussa.

 

Lue myös:
Wow, mikä mekko
En malta odottaa että pääsen osaksi elämääsi 

Kommentit (2)

Emiliaa

Heidi Klum kantaa mallistosta valittua asua parhaiten 😍😍 (sori bloggaajat 😅)! Lisää kuvia Heidistä!! 😗

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram