En haluaisi puhua säästä, mutta on vaikea miettiä muutakaan kun alkukesän auringonsäteiden sijasta taivaalta sataa taas kaikenmaailman sorbettia vaakatasossa päin naamataulua, ja jokapuolella somessa Pekka Pouta naurattaa katsojiaan repeilemällä säävideollaan, missä lupaillaan toukokuuhumme taas vähän lisää lunta. 

Hieman siis ärtyneenä siitä, että toukokuu on uusi joulukuu, kävin vakoilemassa omasta blogistani miltä näytti tähän aikaan vuodesta säärintamalla viimeisenä kuutena vuonna. Ja kuten arvata saattaa, menneet blogiarkistot huhti-toukokuulta eivät näyttäneet lumisilta, tai edes villakangastakkisilta. Sen sijaan näin aurinkoisia (mutta huonolaatuisia) kuvia ja bloggaajan joka oli saanut pukeutumis-inspiraationsa ilmeisesti sirkuksesta. Hetken teki mieli deletoida koko asukuva-arkisto blogihistoriasta ja vannoa jokin ”ei enää ikinä outoja vaatekokeiluja” -vala, mutta sitten tajusin, että mitäs hittoa – nolot asukuvathan on ihan parasta blogipostaus-ainesta. Kaikilla meillä on ollut tyylikokeiluja ja itsellensä nauraminen on hauskinta.

Siksipä päätin käydä nyt läpi kaikki menneet kuusi huhti-toukokuuta ihan kunnolla ja laittaa teille huomiselle pystyyn postauksen, minkä aiheena on mikäs muukaan kuin - nolot asukuvat menneiltä vuosilta.

 

Mutta sitä odotellessa, tässä vielä kuvat viime torstailta. Päivältä jolloin kevät oli vielä olemassa ja aurinkoisella lounaalla kuvailin ystävälleni asuvalintani näyttävän siltä kun olisin pukenut päälleni kolme eripituista hattivattia. 

 

 

Sweater - Zara
Dress under sweater - Zara
Bag - Gucci
Shoes - Ecco
Jewelry - Pandora

Photos: Mona Salminen / Edit by me

Kommentit (12)

Taija

Onpas sulla lihaksikkaat pohkeet 😍 Ja odotan innolla vanhoja asukuvia. Mun mielestä oot aina ollu ihan yli-tyylikäs, joten en olis sinuna huolissani huomisista kuvista 😁

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, onko? :D En ole kiinnittänyt niihin huomiota :D

Ja nyt on livenä vanhat asukuvat. Ihan yli-tyyllikkääksi niitä ei voi kyllä sanoa, mutta kiitos <3

Vierailija

Sulla on kyllä maailman sympaattisin kirjoitustyyli!! <3 Ja vaikutat muutenkin niin maanläheiseltä vaikka muotiblogia pidätkin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ihanasta kommentistasi 😍 Ihanaa palautetta ❣️

Pandoran sormukset ja laukku kulkee kyllä niin käsi kädessä 💕

Vierailija

Tämmöiset asukuvapostaukset on kyllä todella kivoja sillä rakastan sun tyyliä yli kaiken! Saankin sinulta jatkuvasti inspiraatiota omaan tyyliini, kiitos siitä! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Et tiedäkään miten ihana tuo on kuulla 😍 Jos joku saa edes pienintäkään inspiraatiota jutuistani täällä niin siitä tulee kyllä super kiva fiilis. KIITOS 🙌

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat