Hahaha, olisitte nähneet eilisen yritykseni kuvata meikkivideota! Iso hatunnosto kaikille vloggaajille ja videovelhoille, nimittäin hommahan ei lähtenyt pyörimään yhtään filmirullan lailla tällä bloggaajalla. Olen juuri päivittänyt kamerakalustoa ja rakastan kyllä kuvata videoita, eli ongelmia ei siis ole niinkään teknisellä puolella, vaan ihan tämän neidin omassa olemuksessa. Heti kun painetaan rec-nappulaa niin:

a. jäädyn


b. kikatan


c. muutun ufoksi (sekä ääneltä, että ulkonäöltä)


d. piiloudun pöydän alle

 

Tämä sama kaava toistui tosin ennen myös ihan kuvia otettaessa - mihin onneksi ajan myötä tottui, joten ehkä video-ufo-Julia on vielä pelastettavissa?

Meikkivideo päätyi siis tällä kertaa roskakoriin, mutta uutta parempaa matskua odotellessa, tässä Jekun Loopille kuvaama asuvideo Nykistä :)

 

(jos video ei näy, voi katsoa sen tästä linkistä)

 

Kivaa viikonloppua!

Kommentit (2)

Bebe

haha, täällä toinen videokammoinen ufo. :D Vähän aiheen vierestä nyt kysymys, mutta voitko kertoa mikä on mielestäsi paras brunnssipaikka lauantaisin Helsingin keskustassa?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha lohduttava kuulla :D 

Apua, tuntuu, että en ole brunssitellut aikoihin! Ei tule nyt ihan hirmuisesti mitään mieleen, mutta viimeksi testattiin El Fant ja oli tosi hyvä (annokset tilattii listalta, eli ei buffet-brunssia).

Myös Deli cafe Mayan brunssi punavuoressa on aina ollut kiva :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat