Sen yhden kerran jätin poikaystäväni juhliin ystävieni kanssa ja sain heti muutaman tunnin päästä puhelun.
”Varaa viikko 39 kalenterista, me lähdetään Välimerelle!”

Kiltisti tein kuten puhelimessa käskettiin. Avasin kalenterin ja raapustin sinne naureskellen Välimerenpurjehdus. Olisiko tämä muka oikeasti tapahtumassa?
Olen ehkä kerran elämässäni astunut jalallani purjeveneeseen, eikä minulla ollut oikeastaan minkäänlaista hajua mitä odottaa purjehdusreissulta. Auringonottoa kannella, vai Helly Hansenin takit tuulessa vain lepattaen purjeenohjausta?

En kysellyt enempää, jäin vain odottelemaan kalenteriviikkojen kulumista. Ja hitto sentään, pakko sanoa, että arvostan ihmisiä, joiden reissupuheet eivät jää vain puheen tasolle. Me ollaan oikeasti lähdössä purjehdusreissulle Kroatiaan, ja me lähdetään jo huomenna!

Siitähän minulla ei ole myöskään mitään hajua, miten pääsen nettitaajuuksille tällaisella reissulla, mutta varastossa on ajastettuna postauksia ja varmasti joitain pikapäivityksiä tulee tehtyä sitten maista.

Tavallaan olen kuitenkin lomalla. NIIN KIVAA !!!

 

 

Kommentit (8)

Alli12

Mä oon nyt tällä viikolla nähnyt kolmena yönä unta susta 😂 Viime yönä olit kokkikoulussa ja edellisyönä me oltiin baarissa...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikä!! 😂 Haha, ihan mahtavaa 🙌 Näen itse niin kummallisia onia, että on kunnia itsekin vierailla välillä muiden unissa 🙈

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

syksy on kyllä ihanaa aikaa :) Kroatian saariseikkailu oli ihan nappivalinta meille, täällä on ollut niin kivaa ja kaunista, huh <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Juurikin näin :) Tällä Välimeren lahdella seikkaillaan. Välimeri jäi enemmän käyttöön kun ei oltu vielä tarkkaan päätetty onko kohde juurikin Kroatia vaiko jokin muu paikka :) Onneksi päädyttiin tänne! Täällä on niin kaunista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram