Kauan on niistä ajoista kun maailmaani mahtui vain hoitohepat, chapsit, pohkeenväistöt ja estekilpailut.
Silloin tilattiin Hevoshullua ja vannottiin, että isona omistetaan omia heppoja ja talleja. Varhaisteininä kiinnosti vain missä voi suorittaa hevostalouden perustutkinnot ja ajatus siitä, että vietän kaikki päiväni eläinten parissa.

Että sen verran nappiin meni ne tulvaisuudensuunnitelmat. Tässä sitä ollaan, alalla mitä silloin ei vielä edes ollut olemassa ja kaikki päivät menee tietokoneen parissa.

No, aina ei mene elämä niin kuin Hevoshullun sarjakuvissa. Enpä silloin olisi osannut kuvitella miten paljon nautin työstäni tässä kummallisessa ammatissa, mutta enpä myöskään sitä että en tule käymään vuosikausiin talleilla edes vierailulla.
Vitsit miten paljon olen kaivannut sitä tuoksua!

Onneksi toissapäivänä asia korjaantui ja pääsin ihailemaan ystäväni kaunista hevosta. Olen jo pitkään halunnut kuvata ystävääni hänen hevosensa kanssa ja vihdoin saimme aikaiseksi treffit talleilla. (Pakko näyttää teille myöhemmin lisää kuvia).

Ehkä saan joku päivä vielä aikaiseksi käydä ratsastustunneilla, ehkä meillä on ratsastus-treffit ystäväni kanssa. Ken tietää, mutta tähän hätään olin jo tosi fiiliksissä siitä, että pääsin pitkästä aikaa edes vierailemaan talleilla.

Kommentit (7)

Amanda

Waau, vitsi miten täydellisen värinen ja kaunis hevonen! Ihan ku jostain sadusta. <3_<3 Oon aina jotenkin ajatellu, että puhtaanvalkonen on se heppojen aatelisväri, mutta nyt muutin kyllä mieleni! Ja sit bonarina vielä noi harmonisen rauhalliset kuvat ja kauniita ihmisiä. :D Mistä muuten toi sun ihana harmaa villa-asu?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

JEEEP <3 <3 <3 Sitä samaa sanoin ystävällenikin - tuo hevonen on niin kuvauksellinen ja satumaisen upea! 

Harmaa asu on GinaTricotilta, mutta jo vanha, enkä usko että enää saa mistään :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha :D Itse näen aina unia hevosista ja kun herään olen ihan fiiliksissä että olin päässyt unessa laukkailemaan :D 

Pinja

Oih ihania kuvia! <3 Ainut ongelma näissä vaam on, että nyt iski kauhee tarve päästä kans ratsastamaan :D

Mimmu

Ihan mielettömiä kuvia <3 ystäväsi ja hänen hevosensa ovat molemmat mykistävän kauniita :) Lisää näitä kuvia todellakin! :)

Eveliina

Wau miten hienoja kuvia olet ottanut! Ja hevonen tosiaan on upea. Ah, se tuoksu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat