Muistatteko kun joskus Kapkaupungin lomalla saatiin pöytä The Test Kitchenistä. Maailman parhaiden ravintoloiden sijalla 22 keikkuvasta Etelä-Afrikan helmestä? Olin koko päivän niin innoissani, että vastaavaa olisi voinut kuvailla jo teinilauman Biebermaniaan. Silloin ehkä viimeistään tajusin, että oman elämäni artisteja taitavatkin olla vain kokit ja ruoka, ja minä fanina aina himoitsemassa uusia makuja ja kokemuksia.

Ja sellaista todella tarjosi eilen herra Hans Välimäki.  
Sain Tefalilta kutsun illallistaa Välimäen kotona, ja yhtenä sydänsilmäisenä emojipallona pyllähdin eilen paikalle jopa hieman jännittyneenä. Saanko oikeasti syödä yhden maamme parhaimman keittiömestarin omassa keittiössä?

 

Hansin vaimo otti vieraat vastaan, koirat juoksentelivat jaloissa ja leikkivät pöydän alla. Perheen poika lampsi yläkerrasta keittiöön pyytämään pastaa ja Hans rupatteli keittiöstä leppoisasti, samalla kun  minä tuijotin ihailevana keittiötä ja kuuntelin haavi auki pastaliemen teko-ohjeita.

Jep. Se hummeripasta. En yhtään liioitellut kun sen Snapchatissa listasin parhaaksi koskaan syömäkseni pasta-annokseksi.
En yhtään myöskään liioittele kun kerron, että japanilaiset munakkaat mädillä alkupalana olivat suussa sulavia. Turska, upealla rapealla kalannahalla ja mielettömän hyvin marnoiduilla tomaateilla oli täydellistä. Jälkiruokana Tarte Tatin oli myös paras syömäni versio tästä omenapiirakkaklassikosta.

Huh, tätä illallista ei ihan hevillä unohda. Rentoa, mielettömän hyvää ja opettavaista.
Ensi viikko mennäänkin keittiössä Tefalit kuumana täysin ruokainspiroituneina.

 

Sitä ennen kuitenkin juhlimaan viikonloppua ja The Blog Awardseja! En itse ole ehdolla, mutta menen kannustamaan kollegoita ja nauttimaan illasta, sekä siitä, miten hienosti kasvaen blogiskene on taas porskuttanut eteenpäin yhdellä vuodella. 

 

 

Ensimmäisestä kuvasta kiitokset Elisa Lepistölle :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram