Chippi, griini, grippi, pitchi, par sitä putti tätä. Myönnetään, golf-termit eikä golfaaminen millään tasolla ole hallussa, mutta juuri siksi olikin niin hauska osallistua Peak Performancen ja Saran järjestämälle Golpäivälle Master golfin aurinkoisille kentille eilen keskiviikkona.
Jotain uutta ja yllättävän koukuttavaa. Olisin voinut harjoitella swingiä, draivia ja putteja ihan Tiger Woodsina päiväkausia.
(Ja päiväkausia tarvitsisinkin harjoittelua, yllättävän vaikeaa oli muistaa edes lyöntiasentoa).

 

 

 

Jos voisin skipata koko sen opetteluvaiheen ja taikaiskusta osata edes Golfin alkeet, olisin varmasti useasti tuolla nurmella huitomassa. Ehkä joskus vanhempana kärsivällisyys riittää tähän hommaan? Sitä odotellessa voisin hyvinkin nähdä itseni rangella harjoittelemassa. Vuokraa vain mailan, ostaa pallokoneesta muutamalla eurolla ämpärillisen palloja ja ei kun huitomaan. Nyt kun asukin jo löytyy niin ehkä golf-kynnys alkaa madaltua :D

 

 

Golf wear - Peak Performance
Photos me & Kira Kosonen & Sara Tickle

Kommentit (2)

Suvic

Ihania kuvia master golfista! Siellä on tullut vietettyä paljon aikaa sekä töissä että kentällä - mun isä on siellä töissä! Toivottavasti viihdyitte! Ja sinne vaan golfin pariin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram