Tällä ollaan taas viime aikoina keikuttu hiuskarvan varassa juuri sen oikean hiussävyn kanssa.
Ennen metsästin niitä kultaisia raitoja, ja nyt olen puolestaan saanut päähäni, että raitojen pitääkin olla todella kylmänsävyisiä. Onko olemassa tuhkankultaista raitaa? Sellaista haluan. Kampaajani Noora Bowssa onneksi ymmärsi idean, eikä pyöritellyt silmiään kun näytin ”dirty blonde” kansiotani puhelimesta ja höpöttelin kylmänruskean tyven ja tuhkaraidan kohtaamisesta.

Ei edes silloin kun palasin miltei heti uudestaan kampaajanpenkille, koska sävy lämpeni mielestäni liikaa pesussa. Tämä pehko ei millään halua luopua kultaisista ajoista! Onneksi ollaan jo ihan hyvin sillä kylmemmällä puolella, mutta uhkaavan nopeasti taas tuo lämmin ruskea pukkaa hieman alta, vai näenkö vain kellertävässä sisävalaistuksessa harhoja?

Kommentit (8)

chiro

hei ihana sävy! Oot löytänyt juuri sen väricombon jota mielessäni kans pyöritellyt mutta ei ole tullut kuvina vastaan! Tänään kampaajalle ja käytän kyllä sun frisyyriä apuna omalle kampaajalleni! :)

Vierailija

Kannattaa ylläpitää niitä raitoja kylmän sävyisinä silver tuotteilla. :) Jos et siis jo niin tee.

Miia

Sun hiukset tossa laukku vuokralle-postauksessa on sen tyyppiset mitä mä oon hakenu! Ihanat! Ja näin sut tänään nopeesti keskustassa yhessä risteyksessä ja wau, yhtä upee oot ku kuvissakin:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla :) Väri tosin vaihtelee luonnonvalossa ja sisävalossa :D Näissä sisällä otetuissa kuvissa selkeästi lämpimämpi sävy :)

Näitkö? Voi vitsi, aina niin outoa ajatella, että joku tunnistaa kun itse vain viilettää tuolla täysin omiin ajatuksiin uppoutuneena. Ja ihanasti sanottu! <3 Kiitos! Usein kuulen myös, että "olin niin paljon lyhyempi". Tai "ihan erinäköinen kuin kuvissa" :D Haha

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram